![]() |
Re: Tg-jiu
1 Attachment(s)
m-am trecut si eu ... ;)
|
mitza nici mie nu imi merge da' in fine ...... io vin acolo...... sa vedem de data asta dak reushim ceva frumos k promisiuni ar fi cateva , acum sa vedem catzi se tzin de ele ;)
|
1 Attachment(s)
era sa uit : vine si :2gun: wcp-ul :2gun:
|
va astept fratilor
:evil: :evil: :evil: si ink ceva fac apel la cineva care are aparat foto digital sa il ia la el,si eventual camera video pt a face ceva frumos;) ;) ;) |
succes baieti, poate imi fac si eu aparitia ;)
|
bah am zis ca vin vin :)) nu mere textu :(
|
1 Attachment(s)
bag eu textu cu datele tale
|
cine nu poate sa imi dea un pm cu datele(nick name 4 tuning,nume complet,nr d la masnia dak are,orasul(sat) si numarul(le) de tel,sau la id de mess cristea_rotitza.
|
daca vine varu' ii zic sa ia camera lui are 12 mp,daca nu iau eu tel meu W810 are de 2 mp :D
|
ok,e bine si asa dar sa speram k aduce el camera.poate sa fileze cu ea?filmeaza bine ?k sa stie lumea sa aduca dak e.
|
o sa vb cu el ,in caz ca lucreaza sa o iau eu :D
|
4 Attachment(s)
:) asta e masina lu' tata .... l-as combina si pe el sa vina , dar nu cred :-? :)) :D
|
Stiu masina ta de undeva, am mai vazut-o dar nu stiu sigur, ori la sacelu ori prin tg-jiu. Ateptam pze/filme de la intalnire
|
ce stii tu burn ? masina lu unchiu meu ? :)) ba vere (MGB) te anunt daca treci sa ma iei ca poate masina mea e plecata in cursa la bucuresti si nujt daca am cu ce sa vin.. asa ca pastreaza-mi un loc.. de venit tot vin :))
|
hai mestere raspunde
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning