![]() |
Re: 130i vs. Golf 5 R32
eu cred ca se refera la faptul ca bmw a incercatun model nou,un design nou,fata de golf care arata cam la fel de la 1-la 5,el stie cel mai bine
|
Quote:
Este o masina facuta pentru cei ce iubes condusul in rest nu conteaza nimic la ea. |
se vede diferenta de "clasa" in favoarea bmw-ului! Singurul lucru pe care il reprosez sunt scaunele, care ar fi putut fi mai sportish!
|
Quote:
Sa inteleg ca te incanta si vrei s-o achizitionezi ?? :-) |
diferenta de clasa in favoarea bmwului????????unde se vede?????aratami shi mie?????
are forma aia de desen animat si hai sa nu comparam moatorele bmw cu motoarele wv !!!! bmw=putere sportivitate si cam nimic in rest+consum si alte alea alea care nu is deloc de neglijat vw=motoare "normale" fara exagerari de fitze repet vb in general |
Quote:
ps. Nu prea inteleg ce vrei sa spui cu "rest+consum si alte alea alea"! ma amuza exprimarea ta (sa nu mai zic de "aratami")! No ofense! |
|
Quote:
Esti cel mai tare...bafta....curios sunt din fire : ce masina ai ? :???: |
Masina care e la avatar..Sebastian este destul de vechi pe aici..
|
Quote:
~Nautilus |
foarte frumos...poate sa aiba si 50 de masini...eu am pus doar o intrebare...nu stiu de ce e asa de greu sa primesc un raspuns :???:...dar clar ma las de forumul asta ca este mai rau decat mircul...numai carcota si iar carcota..........
|
Nu cred ca trebuie sa te "ataci" asa daca nu toata lumea e fan VW ...
Pana la urma fiecare sa-si cumpere ce vrea, ca important e sa-i placa lui. |
Quote:
Are un subaras wrx sti ... cu ... vorbeste lumea vreo 700 de caluti ... |
Quote:
|
Quote:
Ai vazut ca si eu sunt de aceeasi parere ... si dupa ce am vazut si auzit (emisiuni, teste) r32-ul este mai tare ... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
- Copyright 2026 4Tuning