![]() |
Re: Virtual 4Tuning League - etapa a 3-a
nu se poate interveni intr-o etapa in desfasurare ... poate in etapa 4 dak se tine :) ... bafta
|
man locurile se ocupa de la inceput...a 3a etapa a inceput de vreo 3-4 sapt.....mai asteapta un pic shi te bagi la a 4a etapa daca o sa mai aibe loc;)
|
man...ai rabdare sa se termine etapa asta si la urmatoare te poti inscrie...succes;)
edit: postare simultana:???: |
ms omu.. o sa incerc sa tin pasu`..
|
Point: cred ca am putea sa postam lucrarile mai devreme de termen. Adica... eu sunt aproape gata. Daca esti de acord, hai sa le punem maine seara (06.11) si sa vedem decizia juriului.
|
mi-ar placea sa fac acest lucru Gabi dar sunt foarte ocupat si nici nu am avut timp sa ma apuc de masina, deci ramane pe joi seara la mine, sry........poti sa pui poza cand vrei.......succes :)
|
1 Attachment(s)
Un mic preview :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu mai am ce sa-i fac, asa ca... here it is!
Ford Mondeo - The Bitch ! :) |
frumoasa masina Gabi, o sa am mult de munca :D
|
2 ushi...k`lumea.... mashina ii beton...fainutza... grafic... ai uitat sa`i pui si reflexia pe dreapta spate...continuarea de pe usa...sau lateral.... la porbagaj.......dar ii cel mai aproape de super bine...parerea mea
|
mattr|x`u: stiu ca trebuia sa refac reflexia si m-am cam grabit, dar eu sunt foarte incantat de produsul final. Cred ca e cea mai buna masina pe care am facut-o pana acum.
Point: spor la treaba si... may the best man win ! Mie-mi pare bine ca am ajuns, in sfarsit, in finala si chiar daca nu voi castiga, tot mandru sunt. Vorba cuiva "pentru mine tot castigator esti, chiar daca e posibil sa iesi pe locul 2". :peace: |
dak ar avea toata lumea atitudinea lui gabi ne-a intelege mult mai bine :)
|
Ace: eu m-am apucat de VT din plictiseala si curiozitate. Niciodata n-am crezut ca voi ajunge sa lucrez cum o fac acum si, mai mult, sa-mi fie apreciata munca si niciodata nu voi uita de unde am plecat (adica din stadiul de salivat la vederea diverselor lucrari ale userilor care faceau VT cu mult inainte de a ma apuca eu).
Niciodata nu m-am suparat cand am pierdut un battle pentru ca lucrarea mea a fost sub cea castigatoare, sau sub toate celelalte, ci m-am ambitionat sa lucrez din ce in ce mai bine. |
Am incercat si io cate ceva dar tot nu ma pricep....mai deloc....am photoshop cs2`....trebe cs doar ..?
Habar nu am cum sa`l folosesc ...sum sa schimg si ...noah...dar oricum ..mie mi s`o parut greu greu...si ii complicat.. Gaby u cred ca ai ff multa rabdare..si oricum scoti din tine mashini calumea` bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning