![]() |
Re: E36 - meine katze ♥
hai hai ca nu am zis nimic cu rautate ca doar esti o dulce :) masina stiu cat de bine arata, poate printre putinele care au scapat de problemele tipice de rugina aparute de-a lungul timpului
atunci m look vs stock?:))) |
Asa mai merge. :p
Din pacate nu a scapat 100% neatinsa... ne-am procopsit si noi dupa iarna asta cu 2 pete mici... :D Dar scapam in curand :D Later edit: Quote:
|
Quote:
|
Buna, ti-am urmarit thread-ul de la inceput. Superba matza, sa o stapanesti sanatoasa si sa aveti grija una de cealalta. Multa bafta in continuare cu ea :P.
|
Poza cu unghiile roz ,mainile murade si suruburile e cea mai tare.
ON: frumos au iesit jantele |
felicitari pentru masina ! am citit de la primul post !
curios am ramas si eu OARE ce ar putea face un ROMAN cu un NUMAR patrat de inmatriculare ??? |
Cea mai tare e aia cu ciocanul :P
|
Cum ai dat jos ornamentele de la geam, se dau jos greu ?
|
Si eu de "streasini" vreau sa intreb, ati mai facut asa ceva? in sensul ca sa le vopsiti? eu am incercat cu un set si... nu a tinut vopseaia cum trebuie, desi procesul de vopsire sigur a fost unul ok...trebuie tratate cu ceva sa tina vopseaua pe ele? THX !
|
Quote:
|
poza cu ciocanul parca ar fi din reclama la Hornbach "traiesti m-ai intens" :)) daca stiti ce zic ...
P.s grozava pisica ,keep it up . |
Cum ai curatat suruburile de la jante ???
|
Quote:
Omule,cum poti intreba asa ceva,ma mir cum de n-ai intrebat de ce sunt construite casele afara? Pana si YOUTUBE iti arata nu doar GOOGLE,da e cam greu cu butonul de search |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning