Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Din a cat-a \"incercare\" ati luat permisul? q:-D (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/244-incercare-luat-permisul-q.html)

Viper_VT 30-07-04 15:24

Mai TranceGirl , poate nu stiai dar experienta in condus nu se masoara in ani ci in km ( am cam 12.400 km pana acum ) , inca o dovada ca te agiti degeaba , dar intelege ca nu toate dintre voi fetelor conduceti \"bine\" , poate tu poate altele aveti ceva nerv in voi si o calcati si ii dati in ***** dar restul de 90 % ce fac ?! :?: :?: :?:

RoSonic 30-07-04 15:46

Ca sa vezi... numai Schumacheri printre noi.... Viper... calmeaza-te...
12400 km 465m 13cm... and counting.... :blahblah:

BogdanSHA 30-07-04 16:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Viper_VT\"
...poate tu poate altele aveti ceva nerv in voi si o calcati si ii dati in p***a dar restul de 90 % ce fac ?! :?: :?: :?:

Adica io daca nu-i dau in ***** nu-s sofer bun? Crezi tu! :P

Psycho 30-07-04 16:56

am un tov .. care azi a picat ... omu` a luat 25 ... la sala dupa ce a picat de 2 ori cu 21 .. si .... si astazi a picat la orash .. si la sf gaboru` i`a zis te`ash trece da nu`mi place fatza ta :D

TranceGirl 30-07-04 23:42

Noi va ashteptam :p BogdanSHA ce optimist eshti :roll: :-\"

On topic -> cine si`a platit permisu ? :x Again.. repet.. ca sa fiu sigura ca ma exclud din categoria aia : datoria la care ma refeream mai sus era legata de un ajutor la nevoie NU de bani! :p

Carmen lasa ca au fost si dacii pe Bucovat :p :-\"

Viper_VT nu ma agit, m`am agitat in alta parte pe subiectu` asta.. deci nu mai are rost. Experienta se masoara in mai multe.. cred.. nu numai in km, sau numai in vechime.. asa poti sa mergi 5000km rom-germania pe nu shtiu cate autostrazi si sa NU ai experienta unuia care a condus 1000km in buc.. sau care a fost la mai multe raliuri si si`a testat aptitudinile si a trecut prin n. situatii extreme invatand sa le evite.. fara sa faca atatia km ca celalalt :p Ma rog.. a fpst un ex., io ma exclud, mi`e groaza de buc.. si nici nu ma afirm in legatura cu experienta ta. O ai.. cu atat mai bine, bafta la shofat inainte si sa nu te loveshti de shoferitzele alea din categoria de 90% :P :roll: :wink:

Psycho nasol.. uneori poate trebuie o vorba buna NUMAI ca sa te aprecieze la adevarata valoare.. ca sa iti dea posibilitatea sa le dovedesti ca shtii.. de kkat sistemu :x

Carmen 31-07-04 15:13

TranceGirl am zis liniute nu viteza lenta pe traseu deluros=Bucovatz :D

Viper_VT 01-08-04 15:40

bine mai :D , la cat mai multe schumaharitze pe la noi pe strazi atunci :wink:

steph 12-09-04 16:37

25 august dimineatza > citit legislatzie
25 august noaptea > rezolvat cele 659 de intrebari
26 august dimineatza dat/luat sala
26 augsut condus cu garcea in dreapta facut stanga cik nedat prioritate / pikt traseu

acuma pe 23 dau iarasi si sper sa iau :D

SpeedeR 12-09-04 16:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"steph\"
26 augsut condus cu garcea in dreapta facut stanga cik nedat prioritate / pikt traseu

prioritatea in astfel de cazuri este reprezentata de o hartie verzisoara ;) cu care poti sa cumperi diferite lucruri.... :wink: :roll:

asa k data viitoare dai \"prioritate\" politaiului si o sa iei :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

CataNOS 12-09-04 16:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TranceGirl\"
Experienta se masoara in mai multe.. cred.. nu numai in km, sau numai in vechime

Exprienta se masoara in grame

Clar!

P.S. Nici una dintre femeile pe care le-am vazut la volan nu mi-au facut o impresie buna, majoritatea m-au speriat. Mai astept..
Sfat: Feriti-va de blondele cu dacii break!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

steph 12-09-04 17:15

SpeedeR > m-am gandit si la astfel de prioritate dar cik de data asta ar costa 2 hartii verzi :( adkik asa imi cere instructoru cu care am facut prioritate

IS 18 BOG 12-09-04 18:08

deci sorry da parca am mai zis am luat dintr-a 3-a, de sofat pana acuma ffff putin dar lasa ca o sa cresc eu mare si o sa ma fac Audi A3, VW Golf4 sau 5, Daewoo Laceti,Toyota Corrola sau cine mai stie :D
am cam 3 saptamani decand am carnetul :D

steph 12-09-04 20:13

sa`l stapanesti sanatos

luca 12-09-04 21:02

Eu am luat din a doua (am picat sala), ia traseu l-am dat pe intuneric pentru ca era iarna si am fost ultimu deci sunt un adevarat profesionist :P
In decembrie fac un an.

NEbunu 13-09-04 13:10

eu l-am luat din prima desi s-a uitat cam urat :x la mine cand i-am zis Hristos a inviat ca dehh era a treia zi de pasti....... da e bine ca l-am luat :D

All times are GMT +2. The time now is 04:30.

- Copyright 2026 4Tuning