![]() |
Mai TranceGirl , poate nu stiai dar experienta in condus nu se masoara in ani ci in km ( am cam 12.400 km pana acum ) , inca o dovada ca te agiti degeaba , dar intelege ca nu toate dintre voi fetelor conduceti \"bine\" , poate tu poate altele aveti ceva nerv in voi si o calcati si ii dati in ***** dar restul de 90 % ce fac ?! :?: :?: :?:
|
Ca sa vezi... numai Schumacheri printre noi.... Viper... calmeaza-te...
12400 km 465m 13cm... and counting.... :blahblah: |
Re:
Quote:
|
am un tov .. care azi a picat ... omu` a luat 25 ... la sala dupa ce a picat de 2 ori cu 21 .. si .... si astazi a picat la orash .. si la sf gaboru` i`a zis te`ash trece da nu`mi place fatza ta :D
|
Noi va ashteptam :p BogdanSHA ce optimist eshti :roll: :-\"
On topic -> cine si`a platit permisu ? :x Again.. repet.. ca sa fiu sigura ca ma exclud din categoria aia : datoria la care ma refeream mai sus era legata de un ajutor la nevoie NU de bani! :p Carmen lasa ca au fost si dacii pe Bucovat :p :-\" Viper_VT nu ma agit, m`am agitat in alta parte pe subiectu` asta.. deci nu mai are rost. Experienta se masoara in mai multe.. cred.. nu numai in km, sau numai in vechime.. asa poti sa mergi 5000km rom-germania pe nu shtiu cate autostrazi si sa NU ai experienta unuia care a condus 1000km in buc.. sau care a fost la mai multe raliuri si si`a testat aptitudinile si a trecut prin n. situatii extreme invatand sa le evite.. fara sa faca atatia km ca celalalt :p Ma rog.. a fpst un ex., io ma exclud, mi`e groaza de buc.. si nici nu ma afirm in legatura cu experienta ta. O ai.. cu atat mai bine, bafta la shofat inainte si sa nu te loveshti de shoferitzele alea din categoria de 90% :P :roll: :wink: Psycho nasol.. uneori poate trebuie o vorba buna NUMAI ca sa te aprecieze la adevarata valoare.. ca sa iti dea posibilitatea sa le dovedesti ca shtii.. de kkat sistemu :x |
TranceGirl am zis liniute nu viteza lenta pe traseu deluros=Bucovatz :D
|
bine mai :D , la cat mai multe schumaharitze pe la noi pe strazi atunci :wink:
|
25 august dimineatza > citit legislatzie
25 august noaptea > rezolvat cele 659 de intrebari 26 august dimineatza dat/luat sala 26 augsut condus cu garcea in dreapta facut stanga cik nedat prioritate / pikt traseu acuma pe 23 dau iarasi si sper sa iau :D |
Re:
Quote:
asa k data viitoare dai \"prioritate\" politaiului si o sa iei :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: |
Re:
Quote:
Clar! P.S. Nici una dintre femeile pe care le-am vazut la volan nu mi-au facut o impresie buna, majoritatea m-au speriat. Mai astept.. Sfat: Feriti-va de blondele cu dacii break!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
SpeedeR > m-am gandit si la astfel de prioritate dar cik de data asta ar costa 2 hartii verzi :( adkik asa imi cere instructoru cu care am facut prioritate
|
deci sorry da parca am mai zis am luat dintr-a 3-a, de sofat pana acuma ffff putin dar lasa ca o sa cresc eu mare si o sa ma fac Audi A3, VW Golf4 sau 5, Daewoo Laceti,Toyota Corrola sau cine mai stie :D
am cam 3 saptamani decand am carnetul :D |
sa`l stapanesti sanatos
|
Eu am luat din a doua (am picat sala), ia traseu l-am dat pe intuneric pentru ca era iarna si am fost ultimu deci sunt un adevarat profesionist :P
In decembrie fac un an. |
eu l-am luat din prima desi s-a uitat cam urat :x la mine cand i-am zis Hristos a inviat ca dehh era a treia zi de pasti....... da e bine ca l-am luat :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning