Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325i, masina pt pasiune... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/242571-e30-325i-masina-pt-pasiune.html)

motzu 01-03-11 17:59

Re: bmw e30 325i - masina pt pasiune...

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4133057)
ba frate eu cred ca tu habar nu ai de masini , chiar crezi ca ma intereseaza ca te-a vazut pe tine lumea cu pisica ta ca ai facut nu stiu ce ... pe mine ma vazut lumea in spania cand conduceam un ford mustang gt 500 shelby, nu vezi ca te lauzi singur , cred ca ai inceput sa-ti dai seama ca tu pe aici esti pe post de lozitor . si daca te tine cu dacia nu o mai ocoli atat vin la tine si facem pe masini daca te tine cu motorul ala al tau de 2.0 cu compresie 12,5 .

cu ce dacie mah?:))))) u te auzi ce povestesti =)))))))))))))))))))
cum te gandesti ca faci pisika lu marean cu dacie esti un SGM mai mik?:))))))))))))))))

bmw_motorsport 01-03-11 18:02

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 4133021)
Eu am grup 3.25 si top speed pe bord 240!!!!....real pe gps masurat de mine 208!!!
Cu grupul 3.46 aveam pe bord top speed 230 si real pe gps 198!!!
De la 0 la 100 pe bord in jur de 6 sec iar pe gps cu grup 3.46 si 3 persoane in masina 7.5 secunde....

Deja s-au umplut prea multe pagini cu nimic....sa vina caldura si le punem la paralele sa vedem ce pot ursii!!!...si eu si Jakal si Madalin te asteptam la teste:D

adica eu nu il astept sau cum?:lol::lol:

kyler_iulian 01-03-11 18:05

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 4133021)
Eu am grup 3.25 si top speed pe bord 240!!!!....real pe gps masurat de mine 208!!!
Cu grupul 3.46 aveam pe bord top speed 230 si real pe gps 198!!!
De la 0 la 100 pe bord in jur de 6 sec iar pe gps cu grup 3.46 si 3 persoane in masina 7.5 secunde....

Deja s-au umplut prea multe pagini cu nimic....sa vina caldura si le punem la paralele sa vedem ce pot ursii!!!...si eu si Jakal si Madalin te asteptam la teste:D

ADY , te cred tot ce spui si stiu la ce te referi , dar tu esti baiat destept si intelegi ca ce imi arata mie este dupa bord , da e clar poate nu e real , dar eu vb de ce arata bordul si cronometrul de pe telefon . si cu paginile asa este sau umplut prea multe degeba , din cauza cui ... iti spun eu , din cauza la baietii astia care sunt mari cunoscatori!

Marian_nebunu 01-03-11 18:06

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4133057)
.. pe mine ma vazut lumea in spania cand conduceam un ford mustang gt 500 shelby, nu vezi ca te lauzi singur , cred ca ai inceput sa-ti dai seama ca tu pe aici esti pe post de lozitor . si daca te tine cu dacia nu o mai ocoli atat vin la tine si facem pe masini daca te tine cu motorul ala al tau de 2.0 cu compresie 12,5 .

te crezi in filme.........SI CU MUSTANGUL SI CU DACIA TA SI CU CURSELE PE MASINI !!!

Ce nu intelegi tu este ca masina mea nu este una pregatita de drag !!!

daca acea Dacie are 150 de cai si este pretatita pentru asa ceva ti se pare absurd ca eu sa iau bataie ????????avand in vedere ca ai greutate 1000kg si eu am 1300 ???????
ai dreptate eu nu am habar despre masini eu vorbesc prostii cand zc despre pisica lui RZC(2.8) ca a batut un m3 si un Leon Turbo (300cp)masina din 2009 !!!`
uite cum facem cand se va incalzi iti dau un Logan cu motor de 1.4 !!! te dai cu acel Logan daca te bate Loganul nici nu intrii in discutie sa te dai cu mine !!! daca bati Loganul o masina distanta atunci suntem pe acolo si ne vom da!!nu are rost sa dau 1 milion sa arunc banii pe benzina pe o amarata de Dacia (ca visezi tu ca e puternica,asa cum visezi si ca ursu tau ajunge la 100km in 5.5 secunde)

REPET...TE DAI CU LOGANU DE 1.4 DACA TE BATE NU MAI ARE NICI UN ROST CA NOI2 SA NE DAM !!! ITI VOI DA UN TIR CA MAI MULT NU PERMITE PISTA CU DACIA TA !!!

P@tic_sefu 01-03-11 18:06

Iulian..mai bine renunta la topic`ul asta :| :)) eu zic ca e mai bine..te-ai legat de "MAREAN" sa terminat cu caterinca si cu topic`ul ! :)))

ady_viteza 01-03-11 18:12

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4133080)
adica eu nu il astept sau cum?:lol::lol:

Ba da..ba da..cum sa nu:D...insa pana la el trebuie sa ne masuram si noi doi :lol:

Alexutzul_1988 01-03-11 18:13

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4133032)
pe mine m-a vazut lumea batand masinile alea !!!:D:D:D !!!

si tot lumea a vazut cum o pisica de 2.8 cu NUMARUL "RZC" BATEA UN M3 (cunoscatorule esti apa cu paie pentru forumul asta ma distrez maxim numai cand imi raspunzi )!!!
si legat de Dacia Nova mai bine o vinzi sa iti faci si tu Bmw sa atinga 100km in 5.5 secunde sa iti realizezi si tu visul sa nu mai aberezi aici pe forum !!!
amarata mea de matza are un motor tipla !!!! care acel motor va functiona pe ea mult timp de acum inainte si stii de ce???????? are compresie liniara 12.5 !!!!

al dreacu motor amarat !

te inseli amarnic daca tu crezi ca e tipla motoru tau cu compresie de 12.5 ! sincer si fara suparare :).....

bmw_motorsport 01-03-11 18:15

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 4133119)
Ba da..ba da..cum sa nu:D...insa pana la el trebuie sa ne masuram si noi doi :lol:

stii doar ca placerea e maxima:twisted:...mult nu mai e...in 2 sapt cred ca inauguram cupa...abia se intoarce si tziganu' acasa;)

Marian_nebunu 01-03-11 18:16

Quote:

Originally Posted by Alexutzul_1988 (Post 4133121)
te inseli amarnic daca tu crezi ca e tipla motoru tau cu compresie de 12.5 ! sincer si fara suparare :).....

ARE 280.000KM :D SI 12.5 COMPRESIE LINIARA !!!!

CE ITI SPUNE ASTA ??

CINE DEVINE AMAR ??EU SAU TU ? :lol: !!!

BOBI PREZENT VIN SI EU CU MOTORUL MEU OBOSIT :(:(:(:( LA CUPA

detroit muscle 01-03-11 18:18

iuliane stai tata linistit si nu te mai agita.eu sunt sunt la inceput de mecanica in bmw si de cunostinte despre aceasta masina da io macar stau si citesc si ma amuz decat sa ma bag in seama aiurea.si spun ca ma amuc pentru ca citesc tot felu date care sunt facuta dupa ceas.parerea mea ar fi sa incetati cu treburile astea si sa vorbiti civilizat si sa lasati legalele si dyno-testerele sa isi faca datoria.nu sunt in masura sa dau indicatii despre ce sa scrietei da cred ca asa e cel mai bine.ms si sper sa nu provoc neplaceri.iuliane fii cu mine :"> :D

bmw_motorsport 01-03-11 18:19

pt asta exista si topicul meu de la rubrica provocari;)
care mai doreste...care mai pofteste...:lol::lol:...lista e deschisa

Alexutzul_1988 01-03-11 18:22

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4133134)
ARE 280.000KM :D SI 12.5 COMPRESIE LINIARA !!!!

CE ITI SPUNE ASTA ??

CINE DEVINE AMAR ??EU SAU TU ? :lol: !!!

BOBI PREZENT VIN SI EU CU MOTORUL MEU OBOSIT :(:(:(:( LA CUPA

amar nu am dc sa fiu.....stai tu linistit....motoru meu are 160k 193cp 16 com. pe 6 cil te invit sa privesti si sa te uimesti !

Dani_E21 01-03-11 18:26

killer cand vrei sa faci dino da-mi un semn

rzc-u cumva nu poate vorbi singur de tre sa il ridice altcineva in slavi?
eu stiu ca l-am suant sa il scoatem cu un urs 2.8 el stiind masina si el a zis ca nu poate sa o mai scoata ca a dat motorul jos si pe forum motorul era de vanzare si se putea incerca .
oricum sa fie sanatos sa se bata cu migurile;nu stiu de ce trebuie sa ii poarte altcineva de grija

kyler_iulian 01-03-11 18:26

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4133098)
te crezi in filme.........SI CU MUSTANGUL SI CU DACIA TA SI CU CURSELE PE MASINI !!!

Ce nu intelegi tu este ca masina mea nu este una pregatita de drag !!!

daca acea Dacie are 150 de cai si este pretatita pentru asa ceva ti se pare absurd ca eu sa iau bataie ????????avand in vedere ca ai greutate 1000kg si eu am 1300 ???????
ai dreptate eu nu am habar despre masini eu vorbesc prostii cand zc despre pisica lui RZC(2.8) ca a batut un m3 si un Leon Turbo (300cp)masina din 2009 !!!`
uite cum facem cand se va incalzi iti dau un Logan cu motor de 1.4 !!! te dai cu acel Logan daca te bate Loganul nici nu intrii in discutie sa te dai cu mine !!! daca bati Loganul o masina distanta atunci suntem pe acolo si ne vom da!!nu are rost sa dau 1 milion sa arunc banii pe benzina pe o amarata de Dacia (ca visezi tu ca e puternica,asa cum visezi si ca ursu tau ajunge la 100km in 5.5 secunde)

REPET...TE DAI CU LOGANU DE 1.4 DACA TE BATE NU MAI ARE NICI UN ROST CA NOI2 SA NE DAM !!! ITI VOI DA UN TIR CA MAI MULT NU PERMITE PISTA CU DACIA TA !!!

deci in concluzie iti este frica , si o arzi la consum exact cum ma gandeam. esti tare?!! [ca de gura nu te intrece nimeni] hai sa ne dam ti-e frica de 'NOVA' deci mareane tata cand o sa ai cu ce atunci bagate si tu in seama pana atunci tu k sa ajungi la nivelul meu mai ai ma destul ! daca erai vre-un destept nu umpleai paginile aici pe forum numai cu mistocareli , si vb si tu ceva serios . asa ca nu mai baga logane sau nu stiu ce la inaintare , fao tu frate. pe masini pe bani [daca ai] pe ce vre tu .

ady_viteza 01-03-11 18:30

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4133141)
iuliane stai tata linistit si nu te mai agita.eu sunt sunt la inceput de mecanica in bmw si de cunostinte despre aceasta masina da io macar stau si citesc si ma amuz decat sa ma bag in seama aiurea.si spun ca ma amuc pentru ca citesc tot felu date care sunt facuta dupa ceas.parerea mea ar fi sa incetati cu treburile astea si sa vorbiti civilizat si sa lasati legalele si dyno-testerele sa isi faca datoria.nu sunt in masura sa dau indicatii despre ce sa scrietei da cred ca asa e cel mai bine.ms si sper sa nu provoc neplaceri.iuliane fii cu mine :"> :D

Inainte de a invata despre bmw-uri si mecanica nu crezi c-ar trebui sa inveti intai limba romana???
Ma dor ochii cand incerc sa citesc ce scrii si esti total incoerent!!!

All times are GMT +2. The time now is 21:10.

- Copyright 2026 4Tuning