![]() |
Re: bmw e30 325i - masina pt pasiune...
Quote:
cum te gandesti ca faci pisika lu marean cu dacie esti un SGM mai mik?:)))))))))))))))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ce nu intelegi tu este ca masina mea nu este una pregatita de drag !!! daca acea Dacie are 150 de cai si este pretatita pentru asa ceva ti se pare absurd ca eu sa iau bataie ????????avand in vedere ca ai greutate 1000kg si eu am 1300 ??????? ai dreptate eu nu am habar despre masini eu vorbesc prostii cand zc despre pisica lui RZC(2.8) ca a batut un m3 si un Leon Turbo (300cp)masina din 2009 !!!` uite cum facem cand se va incalzi iti dau un Logan cu motor de 1.4 !!! te dai cu acel Logan daca te bate Loganul nici nu intrii in discutie sa te dai cu mine !!! daca bati Loganul o masina distanta atunci suntem pe acolo si ne vom da!!nu are rost sa dau 1 milion sa arunc banii pe benzina pe o amarata de Dacia (ca visezi tu ca e puternica,asa cum visezi si ca ursu tau ajunge la 100km in 5.5 secunde) REPET...TE DAI CU LOGANU DE 1.4 DACA TE BATE NU MAI ARE NICI UN ROST CA NOI2 SA NE DAM !!! ITI VOI DA UN TIR CA MAI MULT NU PERMITE PISTA CU DACIA TA !!! |
Iulian..mai bine renunta la topic`ul asta :| :)) eu zic ca e mai bine..te-ai legat de "MAREAN" sa terminat cu caterinca si cu topic`ul ! :)))
|
Quote:
|
Quote:
te inseli amarnic daca tu crezi ca e tipla motoru tau cu compresie de 12.5 ! sincer si fara suparare :)..... |
Quote:
|
Quote:
CE ITI SPUNE ASTA ?? CINE DEVINE AMAR ??EU SAU TU ? :lol: !!! BOBI PREZENT VIN SI EU CU MOTORUL MEU OBOSIT :(:(:(:( LA CUPA |
iuliane stai tata linistit si nu te mai agita.eu sunt sunt la inceput de mecanica in bmw si de cunostinte despre aceasta masina da io macar stau si citesc si ma amuz decat sa ma bag in seama aiurea.si spun ca ma amuc pentru ca citesc tot felu date care sunt facuta dupa ceas.parerea mea ar fi sa incetati cu treburile astea si sa vorbiti civilizat si sa lasati legalele si dyno-testerele sa isi faca datoria.nu sunt in masura sa dau indicatii despre ce sa scrietei da cred ca asa e cel mai bine.ms si sper sa nu provoc neplaceri.iuliane fii cu mine :"> :D
|
pt asta exista si topicul meu de la rubrica provocari;)
care mai doreste...care mai pofteste...:lol::lol:...lista e deschisa |
Quote:
amar nu am dc sa fiu.....stai tu linistit....motoru meu are 160k 193cp 16 com. pe 6 cil te invit sa privesti si sa te uimesti ! |
killer cand vrei sa faci dino da-mi un semn
rzc-u cumva nu poate vorbi singur de tre sa il ridice altcineva in slavi? eu stiu ca l-am suant sa il scoatem cu un urs 2.8 el stiind masina si el a zis ca nu poate sa o mai scoata ca a dat motorul jos si pe forum motorul era de vanzare si se putea incerca . oricum sa fie sanatos sa se bata cu migurile;nu stiu de ce trebuie sa ii poarte altcineva de grija |
Quote:
|
Quote:
Ma dor ochii cand incerc sa citesc ce scrii si esti total incoerent!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning