![]() |
Re: Club auto nou in Iasi ?
Quote:
salut,ai reusit sa vorbesti cu pr aia ai tai??? |
salut maine ma duc pana la garaj la el si vb
|
Quote:
|
am un prieten cu garaj care i place sa surubaiasca,, care mi a pus mie motorul sus
|
Quote:
aham...si care e proiectul colegii ? |
Bafta... 8)
|
Quote:
|
Hai sa nu deschidem alte subiecte inafara de cel dedicat acestui topic . RDss mai devreme am vazut ca ai la semnatura o reclama. Reclamele se platesc la cei de la 4tuning daca vrei sa fii corect. Daca ai postat pentru asta te-ai facut de ras.Iti spun din propria experienta cand e vb de reclama. Daca vrei doar sa te afirmi o faci pe craiova altfel risti un Bann mare cat tine. Daca acel " bafta " era din admiratie MULTUMIM !!! bafta si voua.
|
S-ar putea sa vin si eu, nu-s sigur.
Apropo, Alex, tu esti cel care-si face masina la Paul ? |
da da:P
|
Am o propunere pentru toti membrii si in acelasi timp ar fi si o rugaminte. Haindeti sa avem o frecventa mai mare pe acest topic,sa discutam cu totii,asa cum putem sa fim prezenti la intruniri haindeti sa fim prezenti si aici. Discutii interesante ar fi cu nemiluita dar daca intra doar 2-3 mai frecvent si restul din an in pasti...parca e degeaba.
|
pai hai ca vin eu cu o propunere si anume care dintre noi are idei pentru club...ma refer la alte obiective in afara de TWO si KAUFLAND.. propuneri de activitati in timpul intalnirilor...si orice va vine prin cap in limita bunului simt si in limita legii...nu uitati totusi ca ele sunt facute petnru a fi incalcate;;:twisted:
So shoot Cheers;;) Sil |
Quote:
Cat despre "frecventa" de pe thread, eu nu cred ca o sa va ajute cu ceva daca aveti cat mai multe posturi, sau urmariti sa ajungeti la stage 4-5? Nici asta nu e de folos. |
Quote:
Teribilismul cateodata e bun in limita bunului simpt. Si nu atat el cat tupeul cu bun simpt. Daca deschidem pe viitor site-ul cu forumul ar fi de folos sa fie macar o frecventa medie a membrilor pentru a rezolva/discuta anumite probleme. FORUMUL este facut pentru comunicare ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning