![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio
Sa ai spor!:D
|
Nu vreau sa va descurajez legat de stikere,ca nici eu nu vroiam sa fiu descurajat cand mi-a intrat ideea in cap.Am avut si eu stickerbomb,puteti vedea in semnatura linkul masinii si gasiti acolo detalii. Pentru interior merge treaba insa trebuie scufundate in diluant piesele date cu silicon ca altfel de dezlipesc stikerele si cel mai important,sa nu fie puse pe console sub parbriz ca noapte si chiar si ziua se reflecta de te omoara de ochi. La exterior e si mai al naibi,eu am dat 3 straturi de lac si la 2 luni deja se decolorasera asa ca le-am dat jos.De frumoase sunt frumoase dar ideea e sa tina.Per total eu m-am ofticat ca am dat 100 lei pe cartea aia cand puteam face altceva cu banii. Bafta si nu o luati in nume de rau,doar v-am povestit din propria experienta.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
new:D
|
Beea stickerele :lol::lol: mai ales cel cu no free rides gaz or ass :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos,frumos.SI astea sigur rezista ca am avut si eu:):D
|
2 Attachment(s)
deja fac figuri nu stiu cum o sa fie pe viitor!:sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stiu ca e stickerbomb 2.O sa-ti placa,arata mult mai bine.Incearca cu un feon sa le incalzesti,poate se mai inmoaie lipiciul si adera mai bine.La mine a fost naspa ca a fost mult silicon,am sters cu diluant dar tot nu au stat bine.Acum am trecut la folie de carbon care vad ca tine dar tot are simptome ca s-ar dezlipi si ala:???:
|
Belea stickerele:D cam toate cu tenta sexuala:))
la consola eu zic sa incerci cu un colant transparent peste,si sa il tai mai lung,sa se lipeasca si pe interiorul consolei,poate tine mai bine.zic:) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning