![]() |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro --- 22 Octombrie ---Iasi---
Bai!Gura!Doamne ajuta sa nu ploua!Rugatzi`va si voi sa nu ploua!Avem un meterolog in zona?
|
Quote:
|
Din discutia purtata cu Radu de asta seara rezulta:
Luni va fi o cerere la Primarie....ea va fi semnata si aprobata,v`om merge cu ea la Politie...si in final totul va fi bine!Pana cel tarziu 15 Octombrie va fi afisat si tot programul! Cine se ocupa de MEDIA?Vladutzzzz s`a oferit el!Altcineva?Sorinush...am auzit bine ca ai rude pe la Ieseanul!? |
Langa Voi Pana La Capat !! :d ...
|
mah da cum ramane cu afisele????
alea cu stop accidentelor.................. se mai face ceva de genu asta sau nu??????? face fiecare pt el sau cum, se cotizeaza cu $$ cum?????????????????????????????????????? |
cred ca ramane sa-si faca fiecare pt el.
|
trebuie sa gasim o cale .... de mijloc.. dak ar fi vb sa faca fiecare pt el.. nu ar iesi mai nimic...
k sa iasa teaba buna..trebuie vectorizate toate alea....k sa fie scoase autocolantele.. :D ... nu promit nimic..dar vb cu un super meserias :D acuma ...ar mai fi faza cu banii... mai intai sa avem un format calumea si apoi.. vedem noi..care si cum.. mai mult de 150 de mii... pt un autocolant de ala.. nu ar trebui sa coste... nu cred k e exagerat pentru o cauza dintr-asta.... la urma urmei e o intalnire..comuna.. totul se face impreuna. deci nimeni nu isi ia o anumita pozitie .. mai sus decat ceilalti.. TOTI SUNTEM LA FEL !!! si zic eu k trebuie facute eforturi sa realizam ce ne propunem.. eforturi MARI....k totul sa iasa perfect :lol: io va salut..si astept dezbateri .. bafta |
Acum NOI asteptam raspunsul clar celor de la Primarie si Politie!Si ori ne dau e i materiale ori ne facem noi!Deci Domnu Ford Focus cu Dvd Player te rog mult sa faci un afis,ceva,care sa iasa fain ca stiu ca tu le ai! :D
Azi Sambata 7 Octombrie propun urmatoarea chestie! Glenadale Multiplex Moldova Mall Detalii: Glenadale Multiplex Moldova Mall Diavolul se imbraca de la Prada (The devil wears Prada) Vineri, duminica: 21.00 Regia: David Frankel Comedie,Drama cu: Meryl Streep, Anne Hathaway,Adrian Greiner,Simon Baker,Stanley Tucci,Tracie Thomas. Doar tu si eu.Al treilea e in plus (You,Me and Dupree) Vineri, duminica: 21.15 Regia:Anthony Russo,Joe Russo Comedie cu: Kate Hudson,Mat Dillon,Owen Wilson,Michael Douglas. Localizarea pe harta Iasului: http://www.inoras.ro/harta/evharta.php?id=1867 Deci cine se arunca!Eu vreau sa merg la al doilea film!Slip mamica am auzit ca mergi!Vladutzzz?Razvaaan?And restu?Hai iesim? |
Quote:
|
Quote:
despre a doua kestiune... merg..nu e problema ;) numai k vin singur.. k nu am cu cine :D... oricum vb la un tel.. mai pe seara sa ne intalnim ;) ok? salut.. :D |
Quote:
in orice caz.. trebuia sa fim toti de acord cu un singur model de afish pe care sa il putem expune.. si atat... cat despre bani... nu stiu ce sa zic.. mai intai sa aflam ce si cat ne costa si apoi afisham aici..si vb despre modul in care se vor imparti banii... va salut |
da, dar chestia asta trebuie facuta din timp.... k de nu, o sa avem afisele dupa intalnire
|
pai mai...avetzi PIM in Iasi...vedetzi cat costa si punetzi aici...ca deja e prea tarziu....:shock:
|
Nu e tarziu!Mai sunt 2 saptamani!
|
acum se apropie:D.. si sper sa ajung si eu mai pe la pranz dupa amiaza.. sper ca va intindeti cu statul. ca week ala ca si asta care vine trag o fuga la bucuresti..
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning