![]() |
Re: LEGAL RACING
Quote:
|
bogdan: ai mei, in '89, au dat pe Oltcit Club 11R 70.008 lei. Poate-ai inteles gresit de la ai tai :wink:
|
se poate dar nu cred ,poate se ieftinise in 89 :roll: dar al meu este full option :roll:
|
Re:
Quote:
In jurul anilor 85 Dacia era peste 85 000. Preturile nu relevau diferenta reala de valoare pt ca se statea la rand dupa masina si daca optai pt Oltcit venea mai repede. |
si a mea e din 89 ,full... si a dat bunikameu tot in jur de 80 mii de lei...
|
bogdanlascu> treaba cu fiecare isi lauda masina din parcare nu e universala ... de exemplu eu am dacie (m-a lasat tata cu ea pe cap) el nu mai vrea sa auda de ea dupa ce a schimbat-o pe un cielo si eu ma multumesc cu ea s amerg la scoala si desi nu imi face probleme dabea ashtept sa o vand in favoarea unui matiz sau macar a unui tico luat din targ.
si l-a faza cu full options m-ai dat pe spate spune-mi si mie ce inseamna full options la masina romaneasca? manare viraj lateral si parasolar?? hahaha |
panou luminat climatizare eeeeeee si multe altele :lol: :lol: ,he he..........
|
LEGAL RACING
E adevarat ca la Oltcit se umbla mai specializat si asta era bine . Acest fapt a ajutat ca fiabilitatea Oltcitului sa para mai mare, mai ales ca comparem o masina de 10 ani in piata cu una nou intrata. Trebuia sa iei doua noi produse cu piese franta si doua noi cu piese Romania ca sa poti compara real. Dacia ar fi fost si este net superioara, avand ce-i drept capitole cu minus. Degeaba va contraziceti dar Dacia asa cum era ea s-a facut pana azi iar Oltcit a apus de mult. |
Sebastian are dreptate .. si dovedeste ca are o parere obiectiva ... obiectiv vorbind dacia a fost mai buna ka oltcitul... nu spun eu sau altii .. spune o tara intreaga .
De asemenea multe dacii au fost exportate .. mult mai multeca oltcituri si au ajuns pe unde nu o sa ajunga oltcitul niciodata . Daca era asa o panarama de masina nu mai cumpara nimeni . De exemplu acum toti care au Logan spun ca e cea mai tare masina .. dar cand o sa scada vanzarile si o sa dea faliment firma ... nu o sa mai conteze ce spun ei . |
LEGAL RACING
Asta era concluzia. Dacia mai buna. |
Quote:
Partea buna in toata chestia asta e ca olticiul e mult mai ieftin decat o dacie - si nu trebuie sa platesti anul ci masina in sine. Eu unul ma bucur ca e asha. Nu a trebuit sa fac rata sa-mi iau masina si daca doamne feresta maine o fac varza - la primul salariu imi iau masina adevarata :wink:. In discutiile aste de aici nu am vrut sa conving pe nimeni de nimic (vreti dacia? nu aveti decat...) dar mi se pare absurd sa iti dai cu parerea atunci cand nu cunosti problema .... iar faza cu discuri ventilate a fost cea mai mare gogomanie pe care am putut sa o citesc , asta demonstreaza ca multi de aici ishi dau cu parerea in neshtiintza de cauza si vorbesc doar sa se afle in treaba...sfatul meu : mai studiati , mai studiati !!! |
Quote:
Daca shti care e diferentza dintre 11R si 11RL atunci realizezi ce inseamna si full option la oltici. Quote:
|
Da Sebastian Dacia este mai buna ca Oltcit-ul in cazul romanilor!Dar acest topic este intitulat Dacia vs Oltcit si nu Dacia vs Oltcit in Romania.Iar chestia cu fabricarea ei 1000 de ani la cererea pietei e o mare vrajala (sau daca nu este vrajala oricum cine si-ar cumpara azi o Dacia 1310 din fabrica este.....cum vreti voi sa-i spuneti) si cred ca stie toata lumea de ce s-a fabricat Dacia atata timp(oricum nu ca asa au vrut romanii, si ca argument va reamintesc ca dupa revolutzie romanii asa indragostitzi de Dacia au dat buzna afara si si-au adus de acolo o masina straina chiar si rupta in doua) iar faza cu exportul este vrajala la patrat si nici nu ma obosesc sa mai comentez exporturile ceausiste.
|
Re:
Quote:
Oltcit Club Club S Special 11R 11RM 11RT 12TRS Club E |
Re:
Quote:
Sa ne gandim in cate tari s-a exportat Dacia si in cate Oltcit. Sa ne gandim in cate tari s-a fabricat un produs similar Daciei si in cate unul similar Oltcitului. Sa nu uitam ca dupa revolutie romanii au adus acasa si multe Dacii. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
- Copyright 2026 4Tuning