![]() |
Cum era aia, \"visele ma chinuieste visele ma bantuieste\" :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
TEKIN VS CALIN ---FILME
|
Rusineeeee .. :P
Tekine, te-a zapacit :lol: Oricum si prelude-ul tau rupe .. :wink: Dar bmw-ul rupe mai bine .. :shock: Si totusi el are tractiune spate.. si tu fata.. Sau ai si tu spate ? Cinste Caline .. :D :D :D |
Weird ma asteptam sa castige Tekin! Chiar detasat credeam eu dar deh ...! Felicitari Calin! :D
|
Nu pricep ceva..
Odata il face Calin pe Tekin la o masina distanta.. Si odata il face Tekin pe Calin la 2 tiruri distanta. Ce sa intamplat ? |
Deci pana la urma care pe care a facut?
Sa stiu ce sa trec in clasament. Ca din filmulete cam e egalitate, care renunta? Sau o mai dati o data finala? |
Pai e egalitate. Sti vorba aia : It doesn't matter if you win by an inch or a mile, wining is wining! :lol:
|
Mda, din pacate nu este filmat tocmai bine si nu se intelege exact ce s-a intampla acolo! Oricum imi place initiativa ! :)
|
mai..noi am dat de fro 6 ori......cand a fost distanta aia de era tekin in fatza.... o plecat mai repede la start....eu am inteles ca plecam la 1 2 3 si...si el o plecat la 1 2 3... :))
winner=me:)cica... :) |
Caline, tu ce mod ai la motor? Si motorul de 2500 de pe pisicuta are 170 cp nu?
|
am 192cp fara nici o modificare la motor....325 24v..... urmeaza chip..cred...:)
aaa...am doar un filtru sport... |
nu de 6 ori de 5 ori caline. :lol: din cate vad eu ati inceput impreuna. bine hai sa zicem ca el a inceput prima, dar nu dinstanta de 2 tir :lol:
|
:)
|
Mai oameni buni care draku a castigat?
O mai dati o data, si va hotarati. Aveti grija cu startu sa nu mai scartie (Calin) ca ai vazut ca ti-a dat 6 masini in fata. Si Tekin ce draku ai fazut prima oara? ai gresit vreo treapta? |
deci eu zic ca suntem egal. nu stiu cum considera calin.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning