![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
de la magazin
|
Inteligent ca de obicei
|
Quote:
not quite helpfull tho, >> Quote:
uite am gasit aici ceva :) http://www.amazon.com/Activision-Str.../dp/B0000A0RLH |
Am luat imaginea jocului, l-am instalat dar imi cere cd-ul
Nu stiu ce versiune de joc e ca sa pot sa-l patch-uiesc. Ce e de facut? |
e 1.0 logic.Baga patch 2.2.1 - 2.3.0 si iti pui si crack ca sa iti mearga jocu dup-aia
|
am reusit pe evaighen sau cum drac ii zice la ala de seamana cu golfu ..sa pun motor de baiern 6 sfi ..6 in linie ...RUPEEEEEEEEE
ce imi palce la mine e ca la asta care il am eu ...tot timpu gasesti masini noi ....sun exagerat de multe ..si chestia e ca se misca si cam greu din cauza asta .... |
probabil ca ai cumparat sasiu de einvagen... si ai pus pe el I6....
dar mergi pe linia gresita.... daca vrei PURE power :P |
am cumparat masina .....si am vrut sa ii fac motoru complet ..si atunci cand am vrut sa cumpar blocu ..am obs ...ca se potriveste si ala de baiern 6 sfi
|
1 Attachment(s)
Quote:
per pro gta block per pro gta crank ein gt crank bearing bridge ein oil pan per pro i40 rods *important..* a doua pereche de pistoane, nu alea de langa per pro. stii ca le ai pe cele bune cand iti merge motoru, cand iti arata caii la dyno.. daca ai vro eroare de compresie etc.. ai pistoane naspa. ein alternator ein gtk supercharger supercharger belt for ein beirn 3.6 flywheel (mai usoara) kraftwerk 2.5 clutch per pro gta 6 speed street trans with center differential for AWD per pro cylinder head duhen DVC intake / exhaust camshafts ein camshaft bridge per pro head cover per pro camshaft belt HIB535T4 shimutshibu intake manifold methanol injection rail nitrous 4 channel rail acum.. regleaza: exhaust camshaft la -14 intake camshaft la -13 methanol rail to 16.00 relanti`u la 900 redline la 6500 (clickuieste cu instrumentu de "adjust" pe came, pe alcohol rail (silver), pe nos rail (pana in capat) si pe blocu motor pt idle si redline cam asta ar trebui sa iti dea 680~ cai.. si prishkineatza aia e a draq de usoara.. o sa rezisti pana la aia cei mai mari, chiar mai bine. dar duhenu.. ruuuuuuuuulz :X sa nu zic de.. (nu mai stiu numele, nu am mai jucat slrr de luni bune) ultima masina, la care daca ii pui motoru v10.. si umbli putin, ii pui carburator cu cel mai puternic supercharger, si quad turbo (deja prea multe indicii :D ) uite ce se poate intampla.. *precizez ca nu am folosit nici un script/addon. Attachment 328351 edit: ah, si nu uita sa ii reglezi si diferentialu central. fa`l mai .. blocant :P iar edit: cu puterea aia.. incearca sa pleci direct in viteza 3 ;) si .. cu spray de la inceput. |
2 Attachment(s)
am versiunea 2.2.1 si cum la car lot la ala cu masini la mana 2 sa imi dea mai multe acolo ce pach sa bag k imi da doar 3-4 masini
|
Quote:
|
Am avut shi eu jocul dar mi sa parunt putin cam greu shi nu lam mai jucat . Aku vreau al iau din nou dar nu-l gasesc nicaieri. Ma poate ajuta cineva?
|
Quote:
|
am bagat si eu pach 2.3.0 LE si nush ce pach sa ii mai bag k sa imi mearga mai bine PLS HELP
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning