![]() |
Re: Tuning jucarii :)
Quote:
as dori si eu o o dacie 1300 sau 1310 daca se poate la mine in oras nu se gaseste ca nu sunt din bucuresti ... as dori si eu un pret si niste dimensiuni daca se poate .... multumesc frumos celor care ma pot ajuta |
Quote:
|
Quote:
aha multumesc frumos |
chiar nimeni nu vrea sa explice cum si din ce se fac piesele , neoanele (de unde fac rost ?(ADD[+] Ike_StreetRacer pe messenger)
:cry: ms mult celui care o sa'mi explice (daca o sa fie cineva :lol: ) |
iti explic eu dupa c imi dai accept pe mess.. :lol:
|
cum se fac lambo dorsurile???si bady kit din ce se fac??ghit sau fribra??ajutatima va rog!!!id mess szabi52zep
|
1 Attachment(s)
Am un Opel Astra in 2 usi hatchback de la Welly scara 1,24 verzui.Masina arata nasol rau ,e zgariata si cu rotile varza.Am demontat-o azi si urmeaza tuningul.Adica body kit + interior+ vopsea.
Dati-mi plz niste sfaturi ce materiale sa folosesc,ce unelte am nevoie,etc.Multumesc |
in general eu fac asa...
scheletul si mare parte din piese din cartele de telefon si unde trebuie curbe cu kit de masina...cu fibra nu am lucrat... asa zisele "neoane" se fac din leduri care dupa imaginatzia fiecaruia se pun sub masini... spor la lucru :) |
Uite s-a deschis aici o sectiune noua special pentru machete ! https://forum.4tuning.ro/454-machete-auto.html
O sa ai mai multe raspunsuri acolo! Bafta ;) |
Quote:
|
Salut, ma numesc Ovidiu si sunt din Bucuresti.
Aici sunt logat cu numele de OLECO2007 Eu am akizitionat o maketa de Dacia la skra 1:43, model 1977 (CN 1 - 4 faruri rotunde). Am luat-o de la un dealer Dacia si m-a costat 180 ron. Tu ce skra colectionezi? Eu colectionez numai skra 1:43 si am 210 modele (tunate am 16 modele si 2 makete de rulote realizate manual) Pt mai multe detalii ma poti contacta aici (OLECO2007) sau pe Messenger (ovidiumagureanu). Bafta in kutarile tale si astept sa ma contactezi. |
Salut,
Sunt nou pe aici :) Am si eu o intrebare? Construieste cineva machete la scara 1/43?... sau tuning-uri... cum se numesc "oficial''... Eu am construit 2 machete de rulote la scara 1/43. De asemenea, am tunat cateva modele de machete (tot scara 1/43). Doresc sa intru-n legatura cu cei care au reusit sa mai construiasca rulote sau tuninguri de machete (numai cele la scara 1/43). Astept sa vorbim aici sau pe messinger. Id-ul meu de messenger este OLECO si email [email protected] Va astept sa schimbam pareri. |
Am masinute de vanzare dar numai 1:79
|
Quote:
|
Noua mea achizitie: Diablo SV (inca nu am vazut modelul asta in 1:43)
https://img66.imageshack.us/img66/3153/01ze3.th.jpghttps://img66.imageshack.us/img66/4559/02rg3.th.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning