![]() |
Re: Oltcit Club 12TRS - OT 20 ALL
alex ... chestia aia cu 3 prezoane e o tampenie ... am impresia ca nu e decat un zvon ... gandeste-te ca mai sunt destule alte marci masini cu 3 prezoane si unele mai noi ... uita-te la smart de exemplu ... in plus suntem in comunitatea europeana ... deci eu unul nu am incercat sa trec dincolo cu oltcitul ...dar nu cred ca s-ar lua cineva de tine ca are 3 prezoane
in privinta celorlalte puncte ...nu se compara nu numai ca lux ci si ca anduranta si consum ... ca e adevarat ca partea de intretinere te costa mult mai putin ca la o masina mai noua e altceva ... oricum daca tu zici ca faci tara cu oltcitul e o treaba de laudat ... |
Nu se uita nici babau' la masina cand treci vama! P'aia ii intereseaza actele si ce transporti...poti sa treci si cu bicicleta cu 4 spite:lol:
|
Am iesit de vreo 7 - 8 ori din tara cu Oltcit-ul... De unde prostia asta cu iesitu' din tara daca ai 3 prezoane pe roata?
Quote:
Masina moderna cere bani. Daca-ti mai iei si ceva clasa Premium sau mai sus, sa te tii! |
era un zvon odata si la unii a prins bine ... dar cum nu se stie niciodata uite de aia nu imi iau ferrari ca are prindere centrala deci o singura piulita si coborandu-ne la mintea romanilor un singur prezon .... deci conform logicii cu trecutul granitei cu masinile in 3 prezoane ... daca nu ii lasa sa treaca pe aia cu 3 ...ce sansa am eu cu unul singur ..:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning