![]() |
Re: AUDI A4 B5
Quote:
am terminat cam 80% din interior, nu putem trece mai departe pana nu fac motorul, ca sa pot face instalatia electrica, ca mai trebuie cate o cheie sa nu omoram bateria. |
Quote:
|
Stie cineva ce becuri merg la butoanele de la clima? Mersi.:)
|
astazi (02.03.2011)
- spalat chiuloasa - mi-au sosit toate piesele pt motor, toate sunt de la VICTOR REINZ - am inceput ansamblarea motorului - am fost la "vecini" sarbi si am cumparat kit de reparatii de fibra de sticla - am fost la caras-severin si am luat fetele de usi, volan schimbator, etc. p.s. poze nu am facut pt ca nu am ptrea stat pe la garaji. |
28 Attachment(s)
Quote:
|
Frate se intampla tuning.
P.S: E bine ca va cumparati produse de la AMWAY sa va hidratati=)) |
13 Attachment(s)
04.03.2011.
- cumparat actuatoare pt usile din spate; - ansamblata toata chiuloasa - ansamblat tot motorul, mai sunt de montata annexele pe motor - facut "tunurile" pt fetele de usi eu nu am facut poze multe, dar a postat "Gangstah" pozele facute de el un progres fantastic de mare, datorita prietenilor prezenti la garaji |
05.03.2011
- montata anexele pe blocul motor - cuplat cutia de blocul motor p.s. ca numar de operatiuni sunt putine, dar progreul este mare, tinanad cont ca am lucrat de unu singur |
Cum ma cine ti-a tinut tie de urat hai zi:lol::lol:
|
Quote:
sunt o gramade de oameni care zi de zi se bat cu pumnul in piept ca ei ar face si ar drege dar cand ai rogi ceva tot timpul au treaba....eu unul nu eram nici macar pe lista de oameni care se bat cu pumnul in piept,am hotarat sa pun osul la treaba in momentul in care Florin m-a rugat sa vad ce pot face pe partea audio si cand am ajuns la garaj am constatat ca numai el lucra in momentul ala sunt oameni ca Jan fara de care nu se asambla motorul ala de unul singur,Cosmin,Laurentiu .....si cam atat eu unul nici nu ma pun pe lista,daca Florin ma trece e ok ideile lui Florin sunt multe si majoritatea bune,dar nu se poate face tuning numai cu el si cu cine mai trece pe aclolo ocazional..trebuie o echipa zilnica si pusa pe treaba.....eu o sa vin in continuare chiar si de dragul de a schimba o vorba cu voi....spor la treaba si se vor vedea rezultate,ma bucur ca am facut si fac parte din proiectul asta care dupa parerea mea e cel mai amplu proiect de tuning din orasul nostru,tentative au mai fost dar sunt tot la stagiul work in progress sau under construction...ne vedem maine si facem ce stim noi mai bine:D:twisted:8):rolleyes2..... |
Quote:
EU TE INTELEG PERFECT SI SUNT CONSTIENT DE SITUATIA DE ACASA, SI APRECIEZ FFFFF MULT. Quote:
mai sunt si alti care "se bat cu pumnul in piept ca ei ar face si ar drege dar cand ai rogi ceva tot timpul au treaba." dar asta este, orice padure are si uscaturile ei........ |
Foarte frumos a iesit tapiseria,stiu ca te gandeai de mult la combinatia asta de piele si culori :D
In rest,spor la munca si felicitari pentru proiect! |
Florin (sau Andrei) in primul rand vreau sa te felicit pentru munca depusa. Stiu foarte bine ce inseamna sa chelesti o masina de la 0 si sa o iei piesa cu piesa la curatat, modificat, aranjat. Mai rar asa pasiune astazi pentru o masina.
In al doilea rand: Topicul tau de prezentare a masinii ar trebui sa te reprezinte si pe tine si pe ea. La fel cum nu iti pui pe masina stickere cu m-power si aripioare de rechin incearca sa fii mai atent la felul in care postezi. Stiu ca te grabesti si ca scrii pe fuga dar e important pentru cine intra si citeste despre masina ta sa reuseasca sa si citeasca fara dureri de cap posturile in care detaliezi ce si cum ii faci. Sper ca m-am facut inteles. Multumesc si spor la treaba in continuare. |
Quote:
multumesc mult, asta e un vis pe care-l am din copilarie si oarecum ii mostenesc pe ai mai (tata, bunicu) nu putem sa stam cu o masina stock, Quote:
cum adica "Topicul tau de prezentare a masinii ar trebui sa te reprezinte si pe tine si pe ea.", ar trebui sa ma prezint si eu, ca asta nu o inteleg...... |
11 Attachment(s)
06.03.2011
- finisat "tunurile" de usi - montat chiulasa pe bloc - montat restul anexelor pe motor - "bagat caluti la locul lor" = pun motorul pe pozitie un progres fantastic de mare, datorita prietenilor prezenti la garaji: grasu, jan, cosmin, si mai ales edi alias omu macara =))) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning