![]() |
Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR
pai treceti pe la garaj DUPA program daca vreti sa bem o bere
|
Quote:
|
fiat punto 2001 geamuri fata , spate si luneta
toyota yaris 2007 geamuri fata, spate si luneta clio bicorp 2005 geamuri fata, spate si luneta fa-ne un pret bun astept raspuns ;) |
Aaaaa, Ahoe, adica e vorba de Kimedo Impex SRL? Dap, confirmam! Buni baietii! Lucreaza cu atentie si isi dau silinta! Atenti la detalii si nu se ghideaza dupa motto-ul "Las-o bah, ca merge-asa!"
Recomand cu caldura! :) |
deci domnule MAS sa inteleg ca si tu esti multumit.
unde sunt recomandari de bine sare lumea :D astept un pret Ahoe . |
Foarte multumit! Deci lumea admira ca nu exista graunte de praf, bule de aer and oder shieet care se-ntampla la alti montatori...
|
un UP mare si de la mine !! au facut treaba buna si cu masina unui prieten si e foarte multumit !! :shock: :rolleyes2
|
DnI, te asigur k n-o sa-ti puna nimeni mai bine folie pe luneta de clio bicorp k Ahoe (...daca se mai risca) :lol:
|
cand vin si eu cu un mercedes???
|
cat ma costa un bmw seria 3 E46 spate+luneta
mersi |
cosmin ai vazut ca m-am tinut de promisiune si am dat cafeaua , da??
dnI am vb la telefon si te astept cu masinile cat mai curand mas-ule si pyt va multumesc mult pt aprecieri pt mercedes am liber miercuri pt bmw costa 400 ron spatele si 200 ron fata numai bine |
Baieti de nota 10 ? NU ! De nota 11 ? POATE ! De nota 12 ? Din ce in ce mai aproape de adevar . Am fost la ei si mi-am montat folie si pot afirma ca fac o treaba excelenta , apelati cu incredere :) O sa pun si pozele cand le descarc din telefon :)
|
salutare
pentru un vectra c gts cat ma costa folie 95 spate si 30 fatza? (din cate am citit pe aici ma incadrez in limita legala, corect?) ma mai intereseaza care este timpul de lucru, macar aproximativ merci ! |
salut pt spate pretul e de 400 ron si fata 200 ron si la vectra dureaza undeva la 4 ore toata masin sau 2.5 ore doar spatele
|
da la mesaje private nu sti sa raspunzi frate? e greu sa zici un nu pot frate....d c va dati loviti..
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:38. |
- Copyright 2026 4Tuning