![]() |
Re: Boicot Benzinărie
am inteles ca in parcarea de langa lac la iulius....o sa vin si eu
|
daca aflam de initiativa eram prezent si eu. Oricum data viitoare vin:) Bafta
|
|
a fost bine asa ca pt. prima data ;)
|
io zic ca a fost foarte bine nu ma asteptam sa fim atatia , felicitari tuturor ce neau onorat cu prezenta restul rusinica sa nu auzim nici o scuza , data viitoare ar fi frumos sa fim si mai multi
important e ca s-a alimentat nu gluma cu 20de bani am vazut pe cineva felicitari si la mai mare pe viitor |
v-am spus ca clujul este la inaltime :P
intrebare: protv-ul a fost? |
bine bineee....foarte bine :lol: frumos si elegent:D, mi-a placut de polite ca deja va astepta :lol:
|
Quote:
da o fost foarte corecti domni militieni din cate stiu nu sa dat nici o amenda si pot zice ca au fost cum se cade chiar si ei radeau :) |
Atata timp cat nu provoci scandal si nu instigi la violenta nu au ce sa iti faca .. in benzinarie este domeniu public , toate facilitatile care sunt in benzinarii sunt puse sa le folosesti. Nu vad de ce te-ar legitima ca iti stergi numarul de inmatriculare pe care esti obligat sa il ti curat... Ma rog , ei vin pentru a evita alte incidente.
|
A fost frumos si distractiv in acelasi timp
http://www.citynews.ro/cluj/chestiun.../galerie-foto/ daca mai gasiti articole puneti linkurile aici werwceul, proteveul nu a fost, daca nu e vorba de crima, violuri etc nu prea merge :)) |
|
felicitarile mele baieti si felicitari participantilor
|
urmatorul cand il facem:D?
|
Quote:
|