![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Duminica 30.01.2011 dupa ora 14 ne adunam cu "maruntis" si la Simeria in OMV si la Petrom la intersectia spre Hateg. Daca mai credeti ca putem schimba ceva va asteptam....
|
injectoarele nu merg cu apa la pret de benzina domnilor hotomani de la Petrom
Cica acum astia de la PETROM nu se mai multumesc numai sa urce preturile pana la cer, mai pun si apa in carburant, sa castige mai mult, mai repede.
:) A patit-o un amic, si a mers inapoi la ei si ii radeau in fata, ziceau ca sa faca dovada ca a alimentat numai de la ei/ca este din cauza carburantului lor, etc. Apoi sa mai stai si sa te uiti la altii cum protesteaza? Apar maine detaliile in ziarul Adevarul, pentru cei carora nu le vine sa creada. |
ii adevarata treaba asta.mai ales la statiile petrom. stiu ca am avut ,,prieteni,, care lucrau. la 1000 de l 200 bagau apa si castigau 200l de benzina.treaba aste se face cand vine cisterna!
|
Pai si politia ce pazeste mai? Sta cu radarul si la linia continua?
:) |
|
am observat la Rompetrol cum scade pretul in fiecare zi cu cate 1ban/litru'
|
Ati mai bagat careva benzina sau motorina de la OMV-Petrom de cand cu "protestele"?
Daca ati bagat de la altii, ati avut ceva probleme? |
eu oricum bag numa de la lukoil,si nam nici o problema ii si ce mai ieftina nu ca ar conta 3-4 bani da ii ok:D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning