![]() |
Re: E39- blue whale
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
Printre cele mai tari jante pentru un E39 !! felicitari pentru alegere !
|
superbe jantele:!:
dar capota tot aia e?:D |
multumesc sax si marius, din pacate tot capota aia este, dau numai peste oameni neseriosi care una vorbesc si alta fac si am ramas cu ea ...
|
nush sigur,dar oare nu merge sai ii reduci din BB look?
ma refer sa mai fie polizat din BB si sa il aduci la un nivel care ti-ar place tie si s-o lasi asa!;) |
Quote:
|
Iei un flex de la cineva , cumper o cutie de chit si rezolvi problema usor de tot :D Faci si un sablon de carton sa nu tai diferit !
|
are dreptate sax-u!oricum..nu are de ce sa te coste atat!daca erai din BR te ajutam sa rez asta cu max 250-300 ron!;)
sau daca,crezi ca stii pe cnv aici?! |
o sa fac si asta pana la urma, si asa nu am nimic de pierdut, mai rau decat atat nu se poate :D
|
Revin si eu cu un comentariu :
Asadar , ii sta excelent pe noile jenti , foarte frumos arata , in schimb nu zici nimic de noul test de acum o saptamana? Hai ca ai venit foarte incantat. Tinem aproape! Iar cu capota am sa fac tot posibilul sa scapi de ea. Poate rezolvam si cu rectificarea ei , la sfarsitul saptamanii poate iti dau un raspuns. Sa auzim de bine si km fara incidente , ai grija de incaltari ca sunt foarte faine. |
Quote:
nenea adi ce sa zic, inca odata imi dovedesti ce om de nota 200 esti. ne auzim la telefon |
Quote:
|
ar da bine cu narile negre
|
narile la un moment dat au fost negre, dar nu mi-au placut cum dau, de la distanta parea ca nu sunt deloc pe masina. poate pe capota normala ar da bine...
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1294664699 |
1 Attachment(s)
de acum incolo intram in linie dreapta :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning