![]() |
Re: "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon
stiu si eu ca ala a venit cu 15 minute inainte de premiere si ca vineri nu a fost . totusi masina mea e acolo de vineri. dar asta este pt uni daca pui piele si o modifici cu bun gust si finete nu e de ajuns.
avea tunning " covorase plastic imitatie aluminiu" |
10 Attachment(s)
ce sa spun.....masini facute cu gust...unele ......fete dragute...cu toate ca nu prea am dat admiratie ...dar merita si ele apreciate :D......`not bad`,din partea mea tineti-o tot asa......am facut si eu cateva poze duminica ca sa nu plec cu mana goala :D....nu e prea mare claritate ca sunt de pe telefon .....
|
Multumim in mod special firmelor care au dat la rugamintea noastra un aer de tuning profesional: CODE Alarm, Car Design, ADV Project, Tornado Trade, Luxacustica.
Multumim dBDrag pentru disponibilitatea de care a dat dovada si pentru organizarea in ziua de sambata a unei etape de antrenament. Echipa Audison-Hertz a fost tot timpul langa noi cu ajutor in cele mai neasteptate momente. Nu trebuie sa uitam OMA Alarm, care nu au dormit ca sa poata aduce un portbagaj de muzica nou-nout, macar in ziua de duminica. |
Quote:
|
Quote:
|
inca o data repet:
s-au dat reviste si tricouri 4tuning, si fluturasi car design, luxacustica, etc. nu mai fiti rautaciosi o sa deliberam si noi si o sa propunem niste premii alternative si diplome pentru participanti. |
mai departe:
nu au fost taxe de intrare, sau pentru firme sau participanti, nu au fost inputuri financiare. Nu a fost program, nu au fost inscrieri. ABSOLUT TOATA LUMEA CARE A VENIT, A VENIT DE PLACERE, IN URMA UNUI ANUNT 4TUNING. Continuam? |
am pus si eu mana pe o revista :D.............Gratzian .....lasa mai ca suntem destui care apreciaza ce sa facut :D.........am zis si mai devreme ....sa fie mai des si e perfect
|
15 Attachment(s)
Pozele spun totul..................................
las... cunascatorii sa vb..................si necunoscatorii sa taca........ |
Multumim celor peste 100 de soferi care si-au adus masinile.
Srijinul cluburilor a fost nepretuit. Evolution Crew au stat pe pozitii cu hotarare, alaturi de 4 Speed Squad, de la inceput, urmati imediat de Anonymous Motorsport, care au reusit sa fie prezenti si sambata si duminica, cu pauza de meci in Bulgaria intre ele.. au fost acolo... si aici. Insomnia au reusit sa faca un efort si sa fie prezenti sambata, cu toate ca programul le era dat peste cap si lor, la fel si insane au venit "in corpore" duminica. Retineti ca toata lumea a venit fara sa fie anuntata din timp, unii erau la mare, altii la nunti, botezuri, etc Au facut toti un efort sa fie alaturi de intraga comunitate, macar o bucatica de timp 4 Speed Squad, Evolutin Crew, Anonymous au dat o mana de ajutor in fiecare secunda in care a fost nevoie. Sincer, habar nu mai am de la cine am mai primit ajutor Sper sa fiu iertat, sigur gresesc si nu pomenesc pe multi. Ideea este ca nu a fost secunda in care sa ma intorc catre o persoana acolo, pe platou si sa rog ceva si sa nu sara in ajutor, indiferent de club. DA, nu am avut program si legitimatii, ca nu era cazul Dar am avut un sprijin enorm din partea tututror Nici nu mai stiu cui sa multumesc, serios... eu, personal, si nici noi, ca institutie, 4tuning, nu am facut cam nimic Toata lumea s-a implicat, a participat, a ajutat. Multumesc inca o data tuturor. Acesta NU a fost un eveniment 4tuning, a fost evenimentul vostru FELICITARI ! |
sunt obosit rau
Uitam de multa lume Sa multumim multor mii de vizitatori, dintre care e foarte posibil sa fii tu, cel care citesti in secunda asta... iti multumim toti, ca ai fost acolo sa ne vezi. Nu avem sens fara tine, care ai fost acolo, sa privesti, sa faci poze, sa vorbesti cu noi. Multumim. |
9 Attachment(s)
haideti baieteii...filmulete fresh cu intamplarile de la 4t day cora !!!!
|
5 Attachment(s)
inca cateva filme
|
Tare de tot a fost faza de la sfarsit de la show
Cerculete si burn cum rar s-a intamplat. mana sigura, spectacol, arta.... Niciodata in ani de zile nu am vazut atatea ramasite de cauciucuri pe asfalt si evolutii atat de frumoase. Roxana Ciuhulescu a spus ca nu mai lipseste de la noi/voi niciodata... Aici si singurul punct minus, urat si periculos BMW alb, care a spart cu forta intrarea, stiti ca nu a venit din locul in care stateau masinile programate, a calcat o fata pe picior fortand intrarea printre persoane. S-a gresit ca a fost lasat 1 minut cu conditia sa "dea pe loc"... Dupa cum a intrat, asa a si continuat.... Fara pricepere, agresiv si periculos, era sa transforme in dezastru tot ceea ce ne bucura in momentul acela. Era sa intre in multime, care, statea CULMEA, pe bordura, nu pe sosea.... din fericire l-a oprit bordura.... A mintit ca l-au lasat franele... Cand a iesit, TOT printre persoane, cu piciorul pe frana, a dat burn, pe loc, apoi a plecat in viteza, la fel de periculos... si a franat fara probleme inainte de curba... Mare rusine si pentru noi... trebuia sa fim mai fermi si sa il dam afara de la inceput... Nu o sa il mai primim niciodata printre noi. |
Emmanuel nu te supara frate ... toata lumea are dreptul la opinie ca asta e democratie
Eu de exemplu desi sunt din INSANE va respect foarte mult pe toti din 4 Speed Squad sau din alte cluburi :rolleyes2 Asta e nu trebuie ca parerea unei persoane sa insemne parerea unui club |
| All times are GMT +2. The time now is 08:52. |
- Copyright 2026 4Tuning