![]() |
Re: Turbo Charger ... Pe ce masina vreti sa il puneti ?
6 Attachment(s)
Quote:
si primesti cam +50-60% cu un boost de 0.5bar |
Quote:
|
Cu un garret T3 sau un C 20 LET pot sa scot 250-270 CP din motorul asta cu pistoanele standard?Oare rezista?Faza e ca tocmai cu 2 zile in urma,dupa vreo cateva accelerari mai puternice (6000-6500 rpm) cu motorul pe care il am acum pe masina(1.9 GTi - 125 CP) mi s-au dus cuzinetii de la pistonul 1(sau lipit de arbore).I-am schimbat cuzinetii si capacul bielei dar bataia nu a disparut de tot(n-am mai mers decat vreo 3 km dupa prima bataie).Ma gandesc sa pun niste dura-lube poate mai ajuta sa nu se mai accentueze bataia...Daca n-ar fi al treilea motor de tipul asta (de peugeot) la care se intampla chestia asta la turatii mari si numai la pistonul 1,as zice ca e o pura coincidenta.Mentionez ca presiunea la ulei e in cote foarte bune 3-4 bar in relanti si 6-7-8 in turatii.Stiti ceva de vreun defect de fabricatie la blocurile de 2 litri benzina peugeot?N-as vrea sa investesc in motorul ala de 16 valve cu blocul de turbo(care la linie e identic cu asta aspirat) si sa ma trezesc ca raman iar fara ungere la pistonul 1 !...Oare rezista linia la 250-270 CP?Oare rezista pistoanele standard sau trebuie altele mai rezistente?Are cineva o turbina de vanzare din cele mentionate mai sus?Ma deplasez...
|
ai rectificat vibrochenul inainte sa schimbi cuzinetii?
capacele la biela nu se schimba.. fiecare biela are capacul ei daca ceva nu este in cote se schimba biela cu tot cu capac. |
Quote:
Tu prietene Un motor care nu este proiectat pentru supraalimentatie de turbo mai bine sa lasi asa cum este pentruca osa te costa mai mult de cat sa pui un mtotr turbo din (mama lui) nu stiu daca reusesti asa sa faci un motor sanatos si cel probabil sa il faci praf.De mult am facut si eu asa ceva dar nu merita .Parerea mea sa faci un proiect nou:-) |
Quote:
cu 0.5 bar nu faci mare treaba ,trebuie scimbat ""INTERNALS"" pentru ca viata este 1.6 bar si sus!!!! Am si eu cateva poze cu motoare sparte sa postez!!:evil: |
Quote:
|
Quote:
|
Ai dreptate nu am fost atent.!!!Asa nu o sa ai probleme,raportul de compresie sa nu fie foarte mare ca sa nu ai probleme (parerea mea mea) ,de cat sa modifici
chiulasa te ai gandit sa pui alte pistoane? Eu ma ocup nu mai cu 1.8T 20V vag dar asa as face .Mi ai adus aminte de Ari Vatanen:-) Sa continui proiectul si sa ne spui cum ti merge .ti doresc sa ti merge bine dar tot periculos este |
M-am gandit sa pun si alte pistoane si biele dar cred ca costa prea mult pt mine...O sa incerc sa vad ce iese asa...Merci de incurajare!
|
Quote:
|
Quote:
o sa sboare:twisted: |
Am intrebat si eu mai devreme daca pt un Opel Corsa 1.2L si 80 de cai aveti ceva si ce marire de putere imi va permite adica acum cum este motorul fuge cu 170 km/h linistit dupa ce il voi pune cat pot sa-i dau si cat mad costa???
Va rog vreau si eu un raspuns!!! |
Ma Tot Bate Gandul Sa-mi Pun Turbo Pe Un W 124 De 2000 Diesel. Oare Se Poate ,ce-ar Trebui Schimbat,exista Kit Pentru Masina Asta?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning