Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault 5 gtt my new old car:D (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/226759-renault-5-gtt-my-new-old-car.html)

Sirius 26-03-12 22:00

Re: Renault 5 gtt my new old car:D

Quote:

Originally Posted by chiper (Post 4948619)
Salut baieti...dupa o zi grea de munca, am reusit sa montez tamponul de la cutie , sa-mi leg turometrul si sa-mi fac stergatoarele.

Problema cu overboostul care o aveam s-a rezolvat relativ simplu. Cauza era downpipe-ul facut in garaj:)) .... banutzul de la weastegate nu se deschidea indeajuns asadar baga in motor nishte bari asa mai multi:))

Acum a mai ramas de rezolvat cu rezervorul nush ce naibii sa-i mai fac.....nu vine indeajuns debit de benzina.....merge sa elimin rezervorul ala mic? Sfaturi ceva?

Saptamana ce vine urmeaza suspensia de revizuit , si de montat evacuare la loc.

SALUTARI.

Richmode vine de la: richard pruen, un nene din GB care chipurile se avea el bine cu aia de la volvo si iau vandut pontu cum sa derestrictioneze calculatorul masinii sa produca ~170 hp si 146 mph. De aici Rich mode!

initial acest motor a dezvoltat 190 cp, dupa ce l-au modificat cei de porsche.
dar a trebuit sa restrictioneze puterea fara a modifica internele/partea mecanica. si au facut toata trb asta din ecu.
se schimba chip-ul sau chip-urile din calcuator. nu se poate face in garaj.
richmode>soft>chip>cipat>resoftat>modificat>prepar at>tunat>traznit>ETC:D:D:D

cand ne vom gasi in gl la o cafea de vorba iti mai explic... pana acum, cum ti sa parut?

chiper 26-03-12 23:20

Destul de interesant...ce sa zic...toata treaba-i din bobina...n-ai bobina n-ai turbina....n-ai turbina n-ai masina....:-P

Pana una alta am batut un 320d coupe modelul nou si un 328i e46:))

More to come:-P

chiper 30-03-12 19:08

7 Attachment(s)
Poze de la o adunare locala 8)

Scz de burnout :twisted:

EMILGHINEA78 30-03-12 22:53

[QUOTE=chiper;4948619]Salut baieti...dupa o zi grea de munca, am reusit sa montez tamponul de la cutie , sa-mi leg turometrul si sa-mi fac stergatoarele.

Problema cu overboostul care o aveam s-a rezolvat relativ simplu. Cauza era downpipe-ul facut in garaj:)) .... banutzul de la weastegate nu se deschidea indeajuns asadar baga in motor nishte bari asa mai multi:))

Acum a mai ramas de rezolvat cu rezervorul nush ce naibii sa-i mai fac.....nu vine indeajuns debit de benzina.....merge sa elimin rezervorul ala mic? Sfaturi ceva?

Saptamana ce vine urmeaza suspensia de revizuit , si de montat evacuare la loc.

SALUTARI.[/QUO
Salut! Rezervorul ala mic este o porcarie pune o teava in locul lui si anuleaza pompa de transfer.....daca nu reusesti uite nr.meu 0743336644

chiper 30-03-12 23:39

Mersi frumos de sfat desi aceeasi hotarare o luasem si eu..eu credeam ca e prea mica pompa de 1,4....dar nu e deloc mica :D

Luni am programare la Body Shop......si urmeaza suspensia sa o dau jos sa vedem ce e de reglat la ea:D

Am senzatia ca o sa ma chinui tare cu bara de torsiune pe spate...nush dc...din ce am citit cik e fouthai mare nu? :shock:

B XX ADI 31-03-12 00:18

Quote:

Originally Posted by chiper (Post 4958149)
Mersi frumos de sfat desi aceeasi hotarare o luasem si eu..eu credeam ca e prea mica pompa de 1,4....dar nu e deloc mica :D

Luni am programare la Body Shop......si urmeaza suspensia sa o dau jos sa vedem ce e de reglat la ea:D

Am senzatia ca o sa ma chinui tare cu bara de torsiune pe spate...nush dc...din ce am citit cik e fouthai mare nu? :shock:

depinde de la masina a masina:)..poti afla doar dupa ce dai capacelele alea de plastic jos. acolo umblii doar pt a mai micsora garda la sol...

chiper 31-03-12 17:20

Ma inarmez cu o sticla de viski :oops:

andy_wpo 01-04-12 14:48

Eu am dat puntea jos cu totul ca altfel nu am reusit sa scot tijele alea

chiper 15-05-12 17:44

2 Attachment(s)
Am reusit sa aduc masina pe strada din nou , schimband uleiul din nou...pivotul problematic...planetara buclucasa...si dai reising :)))

Mai pe scurt am nevoie de aderenta...cum sa facem oare?! momentam am 185-60-13

Plm....1 paraie rotile , 2 la fel....

Eram plecat pe la un magazin...ma suna un prieten..ma chiper ti-am facut masina subaru...:))

O idee pentru pasionatii de tuning mioritic....

kitz` 23-05-12 16:29

felicitari pentru masina

Sirius 23-05-12 20:31

Quote:

Originally Posted by chiper (Post 5024637)
Am reusit sa aduc masina pe strada din nou , schimband uleiul din nou...pivotul problematic...planetara buclucasa...si dai reising :)))

Mai pe scurt am nevoie de aderenta...cum sa facem oare?! momentam am 185-60-13

Plm....1 paraie rotile , 2 la fel....

Eram plecat pe la un magazin...ma suna un prieten..ma chiper ti-am facut masina subaru...:))

O idee pentru pasionatii de tuning mioritic....

ai verificat cu manometrul sa vezi ce presiune iti face pompa de benzina?
cum stai cu boost-ul ?

shadowro 24-05-12 15:57

merge tare , bag picioru. din mers m-a batut.

t@uru 24-05-12 17:58

roti pe 15 ca sa ai aderenta mai bine 195 50 , ceva bun de vara sau un semis slick

SiCeDaca 25-05-12 02:22

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 5036889)
merge tare , bag picioru. din mers m-a batut.

What? Da-ne ceva detalii.

chiper 25-05-12 08:26

nu e adevarat ce zice haw baaa:))))
eram unu l;anga altul si i-a sarit lui schimbatorul la a 3-a :D
corect?

presiune de benzina vine arhisuficinta , problema cu overboostul s-a rezolvat , trebuie sa am benzina de cel putin 60 lei sa ma dau :))

si eu sunt curios cu roti pe 15 ce se va intampla :D

All times are GMT +2. The time now is 14:31.

- Copyright 2026 4Tuning