![]() |
Re: Renault 5 gtt my new old car:D
Quote:
initial acest motor a dezvoltat 190 cp, dupa ce l-au modificat cei de porsche. dar a trebuit sa restrictioneze puterea fara a modifica internele/partea mecanica. si au facut toata trb asta din ecu. se schimba chip-ul sau chip-urile din calcuator. nu se poate face in garaj. richmode>soft>chip>cipat>resoftat>modificat>prepar at>tunat>traznit>ETC:D:D:D cand ne vom gasi in gl la o cafea de vorba iti mai explic... pana acum, cum ti sa parut? |
Destul de interesant...ce sa zic...toata treaba-i din bobina...n-ai bobina n-ai turbina....n-ai turbina n-ai masina....:-P
Pana una alta am batut un 320d coupe modelul nou si un 328i e46:)) More to come:-P |
7 Attachment(s)
Poze de la o adunare locala 8)
Scz de burnout :twisted: |
[QUOTE=chiper;4948619]Salut baieti...dupa o zi grea de munca, am reusit sa montez tamponul de la cutie , sa-mi leg turometrul si sa-mi fac stergatoarele.
Problema cu overboostul care o aveam s-a rezolvat relativ simplu. Cauza era downpipe-ul facut in garaj:)) .... banutzul de la weastegate nu se deschidea indeajuns asadar baga in motor nishte bari asa mai multi:)) Acum a mai ramas de rezolvat cu rezervorul nush ce naibii sa-i mai fac.....nu vine indeajuns debit de benzina.....merge sa elimin rezervorul ala mic? Sfaturi ceva? Saptamana ce vine urmeaza suspensia de revizuit , si de montat evacuare la loc. SALUTARI.[/QUO Salut! Rezervorul ala mic este o porcarie pune o teava in locul lui si anuleaza pompa de transfer.....daca nu reusesti uite nr.meu 0743336644 |
Mersi frumos de sfat desi aceeasi hotarare o luasem si eu..eu credeam ca e prea mica pompa de 1,4....dar nu e deloc mica :D
Luni am programare la Body Shop......si urmeaza suspensia sa o dau jos sa vedem ce e de reglat la ea:D Am senzatia ca o sa ma chinui tare cu bara de torsiune pe spate...nush dc...din ce am citit cik e fouthai mare nu? :shock: |
Quote:
|
Ma inarmez cu o sticla de viski :oops:
|
Eu am dat puntea jos cu totul ca altfel nu am reusit sa scot tijele alea
|
2 Attachment(s)
Am reusit sa aduc masina pe strada din nou , schimband uleiul din nou...pivotul problematic...planetara buclucasa...si dai reising :)))
Mai pe scurt am nevoie de aderenta...cum sa facem oare?! momentam am 185-60-13 Plm....1 paraie rotile , 2 la fel.... Eram plecat pe la un magazin...ma suna un prieten..ma chiper ti-am facut masina subaru...:)) O idee pentru pasionatii de tuning mioritic.... |
felicitari pentru masina
|
Quote:
cum stai cu boost-ul ? |
merge tare , bag picioru. din mers m-a batut.
|
roti pe 15 ca sa ai aderenta mai bine 195 50 , ceva bun de vara sau un semis slick
|
Quote:
|
nu e adevarat ce zice haw baaa:))))
eram unu l;anga altul si i-a sarit lui schimbatorul la a 3-a :D corect? presiune de benzina vine arhisuficinta , problema cu overboostul s-a rezolvat , trebuie sa am benzina de cel putin 60 lei sa ma dau :)) si eu sunt curios cu roti pe 15 ce se va intampla :D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning