![]() |
Re: Expert Detailing - Folie auto
Salut! Pt. un astra h- 5 usi cat m-ar costa folia samurai si llumar (fata, spate si luneta). Multumesc!
|
Multumesc ptr mesaj. Intre timp am fost cautat de catre persoana careia ii lasasem cartea de vizita si am fost deja programat ptr miine dimineata (luni 14.04. ac). Sper sa iasa o treaba buna. Dupa ce voi monta folia si voi vedea calitatea lucrarilor, am sa revin cu amanunte.
Multumesc G. Pescaru |
sal........pt un passat b6......laterale spate si luneta de la llumar.....?
>>>>si pt laterale fata cel mai deschis........un pret informativ.... multumesc anticipat |
folie samurai pt un bmw 520 transparenta 20%(luneta,lateral fata/spate)??care ar fi pretul cu tot cu montaj!!??
|
M`ar interesa pt un opel astra G classic..(.luneta,laterale spate ) transparenta cat sa fie omologata :)) un pret te rog..
si cat se costa si lateralele fata ,transparenta la fel, omologata :-s |
@joe22: 327 lei (spate) + 137 lei (fata) pentru folia Samurai cu 3 ani garantie ; 497 lei (spate) + 227 lei (fata) pentru folia LLumar cu 5 ani garantie!
@magu: luneta+laterale spate de la LLumar : 497 lei ,iar laterale fata - varianta omologata costa 227 lei. @quicksilver: 464 pentru luneta+laterale spate+laterale fata - folia Samurai cu 3 ani garantie! @Adytzu_Jerry: in functie de marca foliei pentru care optezi...Pretul incepe de la 327 lei pentru luneta+laterale spate ; 137 lei pentru laterale fata - folia Samurai cu 3 ani garantie! NU se demonteaza nici fetele de la usi,nici geamurile! Luneta se aplica dintr-o singura bucata. Experienta de peste 8 ani in domeniu. Montajul dureaza maxim 3 ore! Pentru programari: 0726 728 218 |
salut ...pt BMW E36 cabrio cat ma costa folia samurai pt geamurile fata +plus cele doua gemulete spate (banuiesc ca se face un pret mai mic avand in vedere ca cele doua geamuri spate sunt foarte mici
|
Geamurile spate sunt mici...dar cele din fata sunt mai mari ;)
Pretul este in jur de 250 lei...pentru folia Samurai cu 3 ani garantie ! |
Cat ma costa si pe mine doar geamurile spate cel mai ieftin fara omologare :D pt un peugeot 307.
|
Quote:
|
Nu vreau daia din vitan...vreau sa fie calitate (firma) doar ca nu mai vreau sa platesc si pt banutzz si hartia aia cu omologare...vreau doar folia aruncata pe geam :D
|
327 lei pentru folia Samurai ...noi asiguram montajul foliei numai impreuna cu autorizatiile si garantia aferenta!
|
Am si eu o masina din clasa mica de culoare gri care a fost improscata/gazata cu vopsea verde de catre niste ciumpalaci care vopseau la cativa metrii in aer liber cu pistolul.
Se vede ca si cand ar fi praf si aspru la atingere. Am inteles ca ar iesi la polish...dvs ce ziceti? Cat ar costa polisharea/detailingul la tot exteriorul? |
Recomand pentru folie cel putin impecabil lucrat in 2 ore si ceva e gata treaba ;)
|
Salut.
Un Kia pro_ceed fata luneta + spate dar, ideea ca as dorui ca toate geamurile sa fie de aceiasi transparenta si evident omologate. de fapt, are vreun rost sa pun in spate cum sunt cele de pe fata ? un pret estimativ te rog. Multumesc. P.S. gemuletzele spate ( care sunt f mici ) se pun ca geamuri normale ? |
All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2025 4Tuning