![]() |
Re: ce vor fetele? :)
Quote:
|
ok...doar ca...nu sunt ocupata..nu ca ar interesa pe cineva dar sa nu se faca confuzii...eu v-am lasat baieti ca sunt mult prea multi care nu ma vor pe aici...
mi-a parut bine |
Si la fel de multi, sau poate si mai multi... care te vor
|
Quote:
|
pe aici...
|
Quote:
Noua chiar ne place de tine. Ti-ai schimbat marca de pampersi?? |
mda...distractie placuta,baieti!
|
POVESTE!
am doi prieteni (Alex si dragos - 18 ani amandoi)...erau in parc si Dragos tot alinta o tipa de vreo 17 ani. Si Dragos ii dadu-se flori si tot mutzunache si mai stiu eu ce si ii facea complimente. Alex statea si se uita la ei cum se tineau de mana. La care tipa il intrerupe pe Dragos si cica: "Auzi fac o mica paranteza. Am uitat sa te intreb: Tu ai masina?" Faza e reala si chiar arata ce isi doresc unele fete...Sunt fete si fete...multe sunt o pierdere de timp...dar unele chiar iubesc saracele si sunt luate peste picior.... Cati dintre voi ar risca curenta relatie pentru o poponeatza straina....???? Or fi femeile de neinteles dar hai sa fim seriosi....S-ar speria fetele dak le-am raspunde la intrebarea "Ce vor barbatii?" |
Quote:
Dar ofera numai pe alese :P |
Quote:
|
Faza cu alesul...da asa e lol....
|
gagicile...vor un tzigan de 35-40ani, 6 inele groase cat degetul aratator, cu diamante/rubine, bratzara groasa cat degetul aratator, de 8-5cm latime tot cu ceva pietre, ceas de aur gros cat degetul, lantul de aur de 5kg in gat, si o cruce de 20cm inaltime si vreo 1kg.
nah... nu toate fetele vor acelasi lucru, daca una e mai xxxx nu inseamna ca toate sunt la fel, sau ca toate vor acelasi lucru. asa ca...nu condamnati fetele inainte de a le cunoaste cu adevarat! |
good point ...
|
..si de cite ori am mai auzit si eu k tragem conlcluzii pripite,si k nu e fair k bagam toti barbatii in acelas oala...
..then look at yourselves!!!! 12 pagini,si vreo 2-3 barbati care ar da sansa unei femei sa raspunda DOAR ptr greselile ei...hmmm..dar sunt convinsa k ,continuati discutia mai departe d parca nimeni nu ar fi zis nimik!Wake Up!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning