![]() |
Re: Bla-Bla
e careva de aici din germania? am nevoie de niste produse nemtesti!!! hai ca dau de-o bere la care ma ajuta!!!
|
am fost ameninta ca ma baneaza pe forum hahaha :) ce mo spariat , v8 ce-ti trebe din jermania ? Harribo?
|
creatina nemteasca
|
de ce ai vrea neaparat creatina nemteasca?
in primul rand creatina nu-i bine sa iei si in al doilea rand gasesti aici de toate felulrile pt toate gusturile. Stiu ca vrei sa te faci "mare" repede dar mai bine fa-o "the right way" choiar daca ia mai mult timp. |
Quote:
|
V8 stick to Harribo din germania nu baga in tine toate prostiile ai sa ajungi sa-ti para rau , eu am bagat porcari m-am facut cat usa dar vre-o 3 luni n-am mai tras de fiare si am inceput sa fac burti si alte alea si acu de vre-o 2 ani ma chinui pe curat sa-mi revin , sfatul meu e sa le faci pe curat eventual cu ceva suplement nutritiv dar cam atat
|
suplimentele nutritive sunt mult mai periculoase decat creatina!!!
creatina o avem toti in muschi dar dupa efort fizic indelungat se arde si atunci smti muschii obositi! ca sa-ti aduci doza de creatina din corp la nivelul initial ar trebui sa mananci cantiati industriale de carne si cum asa ceva e imposibil iei creatina <<la borcan>> inca nu s-au gasit efecte secundare si am intrebat 2 doctori care mi-au zis ca nu e periculoasa. creatina care te umfla e aia cu retentie de apa dar cea pe care am folosit-o eu pana acum e monohidrata (nu retine apa in muschi) am facut pana acum <<doua sezoane>> de creatina si de fiecare data rezultatele au ramas si dupa ce am intrerupt vreau creatina nemteasca pt ca e cea mai pura! produsele americane sunt de kakat si multe nici macar nu-s facute in state ca in china |
Parca Weider era Americana.
|
cati dintre voi vor anu asta sa isi schimbe masina ? si dece
|
Quote:
e prea grea pentru ce am eu de gand |
Quote:
|
Sectiunea speciala de DRIFT :arrow: https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html
|
am vazut o masina de vanzare care avea presiunea transmisiei ridicata de la 35psi la65.
ce efecte si ce rol are chestia asta? |
si eu
de ce, pt ca vreau ceva mai nou si mai ales mai puternic si daca se poate RWD Bogdane, inseamna ca nu prea ramai fidel marcii, asta daca nu te bagi la NSX sau S2k |
Quote:
in Dub sunt 3 bucati rosii toate am si poze cu ele arata demential |
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning