![]() |
Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)
Quote:
Multa bafta si drum bun ! PS : pt restul .. nu mai imi dati de lucru sa mut discutiile oftopic 8) topicul se numeste PREZENTATI-VA nu '' la un pahar de vorba '' :) Cheers mates ! |
Salut si bine v-am gasit.
Eu sunt plecat in Spania din 1995. M-am stabilit in Guadalajara si in prezent am un atelier tuning unde imi petrec cea mai mare parte din zi. L-am deschis in 2005 (martie),si de moment merge bine treaba. Ma bucur ca sunt multi romani prin lume care are acelasi hobii ca mine:tuningul... M-iar place sa ne intilnim in romania , toti odata chiar daca este imposibil... Va salut si sper sa putem vorbi despre tuning ,mult si bine. CIAO |
Salut adrian si bine ai venit pe international
|
1 Attachment(s)
Salut baieti.. :)
Radu, stau in Padova - Italia de vreo 4 ani, pasionat de tuning si motociclism.. Multa bafta tuturor si.. "v-a salut cu farul" :D |
Salutare.
Nice bike. |
Salut si bine ai venit pe International
|
Salut!
Florin ma numesc...din Ploiesti de fel...momentan in Paris petru ceva timp. Aici fac un stagiu la Nissan Europe...clar pasionat de masini in general, tuning in special. |
bine ati venit tazzy si feryboy
|
Salut si bine ai venit FeryBoy!!! In sfarsit cineva din Fr. :)
|
Welcome pe International Lupule :D
Asteptam poze cu Audi si Mazda si eventual si cateva cu cele in miniatura |
1 Attachment(s)
Buna ma numesc Bogdan de vreo trei ani stau in Austria,vin in fiecare an acasa in Brasov si ma bucur ca sa gandit cineva sa faca si o comunitate internationala.Bafta
Ps:si o poza cu masina mea.BMW E36 M3 |
Hook wellcome to our small comunity and nice car bro, fa si tu o descrie mai amanuntita masini cu poze multe si apuca-te de postat :)
|
Bine ai venit Hook! Frumos BM-ul
|
Sal si bine v am gasit si ma bucur nespus sa avem si noi o comunitate internationala ca si asa sunt o gramada plecati afara peste hotare.
|
Re: Prezentati-va
Quote:
si daca pot face o recomandare incearca un 3.2 :D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
- Copyright 2026 4Tuning