![]() |
Re: E30 - 2,5 TURBO NEBUNU'
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Stai linistit , si lucreaza la masina sa fie forta pe linie dreapta , de aspect o sa te ocupi mai incolo , performanta conteaza la tine ... pt asta ai schimbat pisica cu ursul :-) |
Quote:
|
Ursul ala alb e un exemplu bun...era lasat de spate, avea aspect de salupa..:lol:
Cat despre ursul "turbo nebun" e un exememplu bun de sleeper...deca eram in locul tau facem tot posibilul sa nu se vada prea mult nici intercoolerul. Bafta!!!:twisted: |
Nu degeaba ti se spune " MIHAI_NEBUNU " de cate ori ai fost pe pista ai aratat dece esti in stare foarte grav ursu mi a placut super tare la fel ca si pisica si mai tot ce ai produs :P:D tu mult respect pentru ceea ce faci si ce produci multi investec insa nu ajung unde ai ajuns tu:D
|
'Cotetu" rupe tot
Super crima masina Cand intrai pe pista deja cursa era castigata, iar masina impinge intr-un mare hal Bravo Chiar a fost aproape singuru urs de la tulcea care mi-a placut |
Quote:
cit despre cursa nu e chiar asa mai am niste chestii de rezolvat pe la ea unele minore altele majore dar le facem noi usor usor |
Am mai zis alti stau cu anu sa faca o masina si tot nu o scot pe pista:P:)) insa tu ai realizat multe in scurt timp si demonstrant adevarul...:D respect
|
Quote:
e f departe masina de asteptarile mele dar dupa ce o sa imi revin un pic cu banii dupa transplantul asta de maduva osoasa o sa me ocup de ea anu trecut am scos 11,9 si acum best 12,6 JENANT SI CU 240 DEKG IN MINUS asta e mergem mai departe un sut in fund un pas inainte |
Quote:
ON: Bravo Mihai, o sa fie forta masina ! Felicitari inca o data ! |
Lasa ca le rezolvi tu pe toate, mai ales cu aderenta.
Felicitari pentru prestatie, data viitoare sigur va fi mai bine. |
stefiPJJ treaba asta cu bani e greu nu stau sa dau nume cine e pe forumu asta sti care sunt aceea care spun multe si au proiecte incepute de 5 ani...... si masinile tot nu le vezi pe strazi daca e problema bani nu te mai apuca de ea...... uite ca Mihai a reusit sa demonstreze multe si nu sa mai plans de problema banilor a luptat si a dovedit...!!!
|
Iti plac tie asa mult masinile cu numere de ag? :) Bafta si cu "noua " masina , e ok asa nu tre sa o infrumusetezi.
|
Mai frumoasa era 325 E36 ... si se pare ca mergea multtt mai tare .... oricum merge tare si asta pt un vechi E30.
Mi-a placut mult E36 M3 .... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning