![]() |
Re: E30 - my boy ♥
Quote:
|
Se aduna gasca de ursi faini la Roman:twisted: It's good!
|
Quote:
|
Quote:
http://shop.thestickyrings.com/145-1...mw-so-good.jpg |
faina masina ai,am si eu un unrsulet am vazut ca faci sedinte foto mar interesa daca se poate sa faci si cu masina mea?
|
Quote:
|
Nu va mai agitati mai pe aici.... :)
Nu au legatura sedintele foto cu ultimele pagini. Fac poze, dar mai mult la prieteni, cunostinte... Si nu vin pana la Sf. Gh. sa iti pozez ursul, sorry :D @Alex: succes cu ursu`... sper din suflet sa va intelegeti bine. Mie mi-e foarte dor de el. Astept cu nerabdare sa ii pui numere, sa nu ma mai sune lumea in continuu ca mi-a vazut masina :)) |
daca tot sa deschis subiectul , poate in primavara ma ajuti si pe mn cu o sedinta fota (asa ca intre vecini) , asta dupa ce reconditionez jentile .
|
Merci frumos :-) Pana acum ne intelegem foarte bine. Cat despre cealalta problema te cred, aseara am reusit sa ne intalnim(intamplator) si cu primul sau proprietar :-)
|
Stiu, mi-a zis. :) Pana si el se simte ciudat ca nu mai e la noi.... e printre PUTINELE (singurele 2) masini care au "rezistat" atatia ani la el in garaj.
|
Buna!!! Am vazut k a aparut alt urs la tine in parcare...unu visiniu de bulgaria si e si de vanzare...despre ce e vb...e al tau..?
|
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning