![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
lumeee ... ce se mai intampla cu poll-ul cu trabant-ul ala???vreau sa votez si eu nu d'alta;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
n`am prea desenat in ultimu timp..mi`e ca imi ies din mana ... un mic porsche ..neterminat
|
dap ... asai... ti-ai iesit din mana... nu inteleg de c faci tevilea alea in faruri si in stopuri nici sa ma bati :lol:
|
1 Attachment(s)
E postat si la "Masinile voastre desenate de noi" , dar vroiam sa aflu parerile voastre:D
|
Un singur lucru vreau sa comentez ... Planul capotei nu este inclinat ... este drept .... Am stat la volanul unui dodge caliber ...
|
Quote:
|
Quote:
|
epY bine ca te-ai trezit dupa 10 ani .....Orcum bine ca te-ai trezit ....
PS: Daca nu sunt prea indiscret .... Tu nu desenezi? |
ceau lume ce mai facetzi ce mai desenatzi??? scuze d absentza mea lunga da nu am prea mai avut timp de net si ...stiti voi... lume noua?? pheerya chiar imi plac desenele tale mai ai cate o chestie mai stramba da sunt bune
|
1 Attachment(s)
dupa o lunga perioada de abstinenta ( :lol: ) de la desenat... si mai ales de la proiecte proprii ... revin in fortza :p ... stiti rutina...
|
Misto masina Ace ... Duce spre ideea de ceva japonez ....
Ideea cu portere "fluture" nu se integreaza asa bine in aliurea masini ... Dar per total e faina ... |
Ace e faina da dak o iei atent mai gasesti cate ceva...pe capota alea 2 prize nu sunt prea drepte ..aia din stanga imaginii are ceva stramb si rotzile sunt beeton da mi se par cam mici da sunt faine si farurile poate mergeau mai in detaliu da oricum ai reinceput bine dupa pauza de desenat
|
5 Attachment(s)
mai pun si eu cate ceva sper sa va placa acum cu scanner poate pe unele le-ati mai vazut....astept comantarii
|
arata misto ... mai ai unele probleme cu perspectiva... unele linii le ai mazgalite ... si hasura arata oarecum plata... incearca sa ii faci nijte reflexii mai evidente sa ii dai volum masinii ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning