![]() |
Re: DACIA SOLENZA 1.4 MPI
Foliile au fost puse pentru poze!
Sunt sigur de asta, pentru că nu are cum să circule cu maşina aşa (şi aici nu mă refer din punct de vedere legal). P.S. Şi folia lipită pe faruri are foarte mult cute. Deci... P.S.2 Şi eu mi-am pus aşa, dar doar pentru poze, pentru că fizic, este imposibil să circuli cu maşina! |
da cum zicea si andi daca a pus folia pentru poze e ok,dar trebuia partea de sus a masti sa o lase cu bleo ca sa vina bine cu pleoapele,dar daca a pus folia ca se mearga asa cu ea este prea mult parerea mea.;)
|
Folia pe faruri a fost pusa doar pt poze si din plictiseala:D
|
Quote:
|
Te-am vazut astazi prin Timisoara, arata bine masina ;);)
|
nu esti normal la cap :))))
|
4 Attachment(s)
Echipat de iarna :D
|
Foarte tare masina ta, felicitari pentru munca depusa.
Unde ai gasit prelungirea de golf? Daca m-ai putea ajuta, ar fi perfect. Dau o bere, merci anticipat. |
razvan vad ca esti din bucuresti ,prelungire de golf 3 gasesti sigur in targ la vitan si mai mult de 40 lei nu ajunge.si sunt si destule magazine in oras care aduc pe comanda asa ceva...
|
Merci mult de tot, o sa caut sa vad ce gasesc.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Felicitari ai facut o treaba excelenta cu masinuta ;)
Pt cei cu nelamuriri va spun ca am si eu aceeasi toba Carub pe solnitza mea si suna fff bine , dar eu i-am scos sita aia (e ceva mai zgomotoasa fara sita dar are un uruit frumos nu d-ala de toba sparta ) Alex o intrebare pt tine...vreau sa-mi pun si eu o cotiera urgent dar nu-mi imaginez deloc cum as putea sa o prind sa stea cat de cat fixa...vreo sugestie ? |
4 Attachment(s)
O mica imbunatatire dupa cateva ore de munca am reusit sa montez intrerupatoarele pt plafoniera la toate usile:D
|
6 Attachment(s)
Ultima achizitie:distantiere 30 mm + niste poze din vara
|
:lol::lol::lol: te plimbi pe la herculane
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning