Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   dacia alb negru (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/21870-dacia-alb-negru.html)

ncs_balauru 04-10-06 00:46

Re: dacia alb negru

1 Attachment(s)
poze cu stroboscoapele, ce parere aveti? nu am avut timp momentan sa le montez

ncs_balauru 04-10-06 01:08

1 Attachment(s)
noi poze atasate la cele vechi, in timp ce clipesc

Dumy 04-10-06 02:06

Marfa cand le pui fratzica ca vreau sa le vad pe masina noaptea :D

sco211 04-10-06 13:19

fratioare nu sunt niciun talent, dar nici nu vreau sa n certam aiurea 'fratioare'.
tot ce ziceam e ca lauzi prea mult masina asta. sunt altele si altii care ar trebui laudati. si daca tot sunteti voi asa cu masini si tuning sunteti in FullSpeed Racing club? ca asta incercam sa facem si noi. sa ne unum mai multi sa facem ceva frumos. suteti in alt club?

Babaur[21 04-10-06 16:57

aseara m-a oprit politia si a vrut sa imi ia talonul, cica nu am lumini pe dreapta, ncs-balaure sa vii sa imi faci becul de pozitii sa stea bine in far ca imi scapa de akolo! :)

ncs_balauru 05-10-06 00:54

sco211 nu sunt in nici un club dar vreau sa ma inscriu si eu

sco211 am auzit ca acel club ar fi al lui Dicu(DYC)fiul patronului de la dicgrup

B-69-TAU 05-10-06 01:00

club de curse? :shock:

Dumy 05-10-06 10:13

Pai ar fi o idee ca si eu as vrea sa ma inscriu :D

ncs_balauru 06-10-06 00:13

6 Attachment(s)
nu taule clubtunyng

poze la noul carburator weber,dublu corp si soclu termic

sco211 07-10-06 15:16

eeee tau-le asa imi place...carburator...interesant.
cat despre club, Fullspeed racing nu este al lui dyc, 'sefu' e Nicola.(avea o tigra albastra cu ymc)
cat despre inscriere, eu nu pot sa fac nimic deoarece sunt doar membru, tre sa vb cu lumea si sa facem o intalnire sa discutam toti.

ncs_balauru 08-10-06 00:35

sco211 :sunt balauru nu tau ,am montat acel carburator dar nu mergea cum trebuie si lam dus la cocis la un banc de reglat carburatoare ,momentan am pe cel original de 1600 dublucorp de nova

clau81 08-10-06 11:32

salutare,felicitari lui balauru mie chiar imi place dacioara lui in comparatie cu a lui tau ,in rest imi pare rau ca imi cheltui banii pe tampenii la cati bani cheltui pe prostii aveam masina mai tare ca a multora da in sfarsit daca mai stau pe aici si mai discutam cine stie ma apuc de treaba si eu ,imi place f mult masina a lui tau se cam da mare ca a ajuns unde a ajuns dar el e din buc si are mai multe sanse ca cei din provincie asa ca ,mai discutam :-P

sco211 08-10-06 14:35

scuze de confuzie...:P...dar tot imi place...
sunt curios cat se schimba. trage mult mai tare?am si io unu in calsa care are carburator de nova pe dacie si nu am ramas prea impresionat...
nu se gasesc cutii de viteza mai klumea pt dacii? e unu cu un CN rosu, CPI.asta parca are cutia schimbata...

Dumy 08-10-06 23:37

Cpi ul este liberta in fiune cn dar mi se pare ca nu mai are cutia modificata eu am avut pe o camioneta fara sa stiu o cutie de curse :D de se mai intampla daca gasesc noul proprietar am sa o recuperez avea rapoartele foarte scurte era super cutia 5 trepte rupea

ncs_balauru 08-10-06 23:49

sco211 bineinteles ca am si cutia modificata nu numai motorul am cutie de renault cu un grup 8X33 de alpin,nu stiu daca ai citit mai sus dar eu lucrez in service auto si sunt de profesie mecanic si electrician auto

All times are GMT +2. The time now is 17:32.

- Copyright 2026 4Tuning