![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
ba da, te-am intrebat daca ai in afara de partea de la comenzile de aeroterma si cealalta care vine sub ceasuri si la butonul de faruri ....
de fapt ai bordul necrapat si ceasurile de bord bune? ca-l vreau complet |
vreau si eu ornamentele care vin pe spate sub bara, cine are?
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1156948514 eventual si praguri, spoiler fata etc |
salutare la toata lumea....Sunt Vally si sunt nou pe acest forum...nu stiu daca ma descurc cu el dar incerc. nu prea am postat pe forumuri. am si eu un 318i din '79 cred ca initial a fost 316 dar fostul proprietarul i-a schimbat motorul cu 318i. stiti ce pot sa ii fac sa mai scot ceva putere din el?mersi mult
|
am uitat ceva... are cineva un parbriz la un pret bun?:)
|
am yo o luneta si toate geamurile laterale.. parbriz nu am :D
|
Eu am luat unul nou.Am si eu laterale si luneta 2 seturi.
|
salut.fratiloram achizitionat si io un rechin din 80 ,2000cm,hidramat si as vrea sa mai schimb niste chestii la el cum ar fi amortizoare,bucsaraiesi eventual cutia
|
zimi km ce tiar trebui poate am yo... am dezmembrat un 320 ...
|
pai la mine cere neaparat amortizoare si ce mai tine de ele ca troncane de se rupe pe drumuri proaste si mai am nevoie de placute frana pe fata ca pe dreapta aproape am distrus discul
|
"aranjez" si eu un rechin pt un client .Ceva poze acum ,restul cand mai inaintez cu lucrul
|
1 Attachment(s)
f greu cu pozele
|
1 Attachment(s)
.................................
|
1 Attachment(s)
........................
|
Spor la treaba si succes.Astept sa vad ce iese.
|
Salutare,si Eu Sunt Nou Pe Aici ,am Un Rechin E12,din1977 Toamna L-am Cumparat In 2002 Arata De Groaza,l-am Aranjat Un Pic Atunci ,bari Noi Din Plastic,praguri False,adaptate De La O Alta Masina,vopsit;a Iesit Destul De Bine,in 4 Ani De Expoatare I-au Mai Aparut Cateva Dungi Cu Care Am Mascat Mici Zgarieturi Provocate In Parcare Cred De Vecinii Mei.
Mi-am Tot Dorit Sa-l Aranjez(ca Sa Zic Asa)un Pic,pana La Urma,asa Au Iesit Lucrurile Ca Il Voi Aranja In Totalitate.am Dat Peste Un Baiat Extraordinar De Talentat Si Priceput Koffa Este Porecla Lui,care A Facut-o Bucatzi .acum Este In Faza De Renastere(sunt Cateva Poze Mai Sus)o Sa Incerc Sa Pun Si Eu Cateva Ca Sa Vedetzi De Ce E In Stare Baiatul Asta. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning