![]() |
Re: Seat-ul meu
mai bine ii faci un tuning la bara si pe urma o vopsesti
ce zici? |
nu prea am idei...tu ce zici sa ii fac?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
am si eu poza asta...si mie imi place cum arata
merci pt idee |
np;)!dar unde se poate gasi bara fata/spate Cupra....in afara de Seat(care au pret enorm zic eu....13 mil doar bara spate:(()?ai idee cumva,k eu caut de ceva vreme..si park nu ma indur sa dau atat pe cea de la seat...
|
Exista Toledo Cupra?!:weirdface Si eu care credeam ca le stiu pe toate...
|
cum pot sa atasez o imagine sub mesaj?
merci |
sa-ti arat si bara mea poate totusi iti vine o idee
|
Quote:
|
In primul rand folosesti "Post Replay" NU "Post quick replay".O sa vezi deasupra chenarului cu textul o agrafa si dai click pe ea apoi browse apoi upload si cam atat.Sau "Manage Attachaments" pe care il gasesti mai jos.
|
4 Attachment(s)
hai ca am reusit
|
salut unde te duci cu masina la reparat,la ce service????
|
Dany foarte tare bara.Chiar imi place si sa stii ca nu-mi plac multe modele.Acum o sa incep cu "reprosurile" sper eu constructive.Spatele este foarte incarcat.Eu as renunta la Sharck Tail si la stiker-ul "TOLEDO" mai ales ca contrasteaza cu geamul negru.Si mi se pare o chestie primordiala ca atunci cand lucrezi la masina sa o faci cap-coada deci fa-i ceva si la bara din fata.Macar renunta la bandoul negru si umple locul apoi revopseste bara pana jos; nu ar fi rau sa vopsesti si bandourile laterale pentru ca nu au continuitate cu bara din spate si par in plus.Intrebare:cati cai are masina stock TDI si cati poti scoate cu chip.(si daca ai chip)
|
Quote:
Dany_Seat imi place bara ta..ai avut idee buna |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning