![]() |
Re: DreamWorks
Quote:
|
Deci ma zburati si pe mne..ok ..sal
|
Quote:
Asea ca pas ;) |
penibil? mie nu mi se pare...a dat un raspuns clar...nu motiv de cearta flame sau altceva...
penibil era sa zica...daaa va multumesc din suflet ca ma lasati sa fiu atarnache...mai ales cand esti atarnache la ceva abia infiintat...cu 0 aparitii si de care nu a auzit nimeni...da...atarnache la anonymous/mr sau alt club cu pedigree ar fi o treaba... postul asta nu e motiv de cearta dar tinand cont ca voua va trebuie oameni in club care ... fac ceva, nu care n-au nici o modificare la masina...si mai ales ca sunteti prieteni ,probabil era ca postul...dezlegare la peste... sper ca m-am facut inteles...asteptam sa vedem cum va dezvoltati in continuare |
Nu frate...poti fi penibil in 2 moduri. Cel zis de mine si cel zis de tine.
Regulile au fost postate din 1 post pe acest thread. El lea citit sau nu lea citit a vrut sa fie membru desi nu are varsta legala nici masina, nimic practic. Atunci oamenii iau reamintit frumos asta si el atunci (din cel mai mare dornic) a devenit "like whateva! si asa n'am nevoie de voi sau stickerul vostru...hai pa! Simpatizant? NU vreti sa fiu fanu vostru nr. 1?" si alte vorbe care nu'si aveau rostul. Altii au putut sa spuna "ok, ms"...sau "bine, am inteles, pa" dar vezi tu...el s'a simtit nuj cum, PAREREA MEA. Din moment ce a vazut ca trebuie sa fii 18+ si sa ai o masina nu inteleg dc a mai intrebat cum ramane cu situatia lui... ...deci mie omu mi sa parut penibil. Acum nu vreau sa lungesc treaba asta. Repet, apreciez ca regulile se tin si nu's aspiratori de membri baietii (exact cum ma asteptam). ---------- Ca sa nu fie numai offtopic, cand reprimesc dreptul de circulatie poate vin si eu la o intalnire la voi :) |
Supapa zici tu că nu a auzit nimeni de clubul nostru?Sincer astea's chestii coilăreşti ce faci tu să îi iei partea ! A fost scris de la început regula ....
Avem nevoie de CALITATE nu CANTITATE !Probabil se observă diferenţa de scris dintre calitate şi cantitate ! Eram sigur că aşa se va reacţiona dar şti tu de ce îţi este frică de aia nu scapi ! Meştere morpheu te aşteptăm cu drag să văd şi eu bubu tău ;x I'm luv'in it ! |
:) are peste 18...problema e alta, masina lui fiind condusa de amici cu permis in 90% din timp :)
LE: regulile sunt pentru toti...eu sincer nu vad masini modificate in afara de pdv care arata dubby asa...si clubul...nu ca nu a auzit nimeni de el...dar nu a avut aparitii...asa ca din punctul meu de vedere DreamWorks nu exista,asta ca si observator...la 4tuning days sau alte evenimente puteti face deschiderea oficiala...pana atunci....sunteti doar bagabontii care fac galagie in parcarea sun plaza :) ,va urez mult succes in ceea ce vreti sa faceti...o sa mai urmaresc topicul si...oricum mai vorbim prin cartier... |
morphule te iau eu man din zbor si mergem :D.
OnTopic : personal si eu sunt de parere ca sunt binevenite aceste reguli si apreciez faptul ca incercati sa fiti cat mai ok si sper sa nu ajung sa vad pe toate harburile parasolarul vostru ci sa aveti putin respect fata de voi.PS:ar fi o idee sa va bagati duminica la ploiesti cu o masina,just for fun.PACE |
Quote:
E normal ca nu a avut aparitii...ce aparitii vrei sa aiba un club intr-o saptamana de la infiintare ? Sau arata-mi mie un club care a devenit celebru dupa o saptamana. E nevoie de timp, fiecare club a inceput de jos. Legat de reguli mi se pare ok si eram sigur ca o sa inceapa si o mica cearta...era si normal. Dar haideti sa terminam cu off-topicul. Regulile sunt reguli si trebuiesc respectate. Nu trebuie sa ne certam intre noi si sa ne suparam unii pe altii. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Multumim celor care ne-au incurajat si ne sustin, iar pentru restul ... multumim. |
Deci sa fiu inteles de toti..sa nu credeti ca sunt nesimtit..sau ceva de genul..eu nu m`am suparat deloc..probabil ca voi venii la intalniri..chiar daca nu sunt membru..intradevar trebuie respectate regulile clubului care sunt valabile pt toata lumea..inclusiv pt mne..
Deci..va salut si bafta in continuare cu,clubul ! ;) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In alta ordine de Idei CEARTA ASTA SE TERMINA AICI! Va rog sa nu ma mai pomeniti aiurea, sa va legati de mine sau sa continuati aceasta cearta inutila. Daca erati diplomati spuneati asta e, succes si tie...dar nu ati demonstrat ca, sunteti niste tate ca la piata. Bafta! |
Quote:
|
Vineri, incercati sa veniti cu banii pentru parasolar + sticker.Sper sa va fac cunostiinta cu "cineva" in seara cu pricina ;).Eu anunt de pe acuma...pe 31 nu pot pleca nicaieri, este ziua mea de nastere si o sa am cativa "musafiri" din partea familiei.Multumesc si sper sa ma intelegeti.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning