![]() |
Re: Passat - 1.9TDI
foarte frumoase jantele, cred ca ai avut zeci de jante pe masina asta :)))
|
Una peste alta s-a cam terminat turbo la passat,scoate fum si nu mai trage bine. Nu stiu ce sa aleg turbo nou sau reconditionat.. L-as reconditiona doar in ideea ca mai mult de un an nu o sa il tin ca as vrea sa trec la un 525d break sau 530d pentru mai mult confort si putere.. Obligatoriu sa reusesc pana in 15 cand merg putin in concediu sa pun si cutia in 6 ca sta de mult timp pe dreapta , am luat volanta , planetare,electromotor,jug motor si cam atat ca sunt destule..
|
esti sigur ca e turbina si nu debitmetrul?
eu am reconditionato pe a mea VNT17 cu 1400 lei (interne noi si carcasa veche) |
pai nu mai lucreaza turbina ca inainte,am fost cu ea la tester.. Acuma primul pas e sa o dau jos sa vad care e situatia.
|
Inainte de turbo incearca sa scoti mufa de la debitmetru si daca dispar simptomele inseamna ca trebuie schimbat. E cea mai frecventa buba la TDI. Bafta.
|
frumoasa
|
gata,era un furtun crapat,l-am gasit l-am rezolvat merge ca inainte bine ca nu am luat turbo ca eram tot in dubii sa reconditionez sau sa iau nou.. Am schimbat alternatorul ca nu mai incarca dar iara mi-a facut faza in seara asta,ma gandesc sa nu fie si electromotorul.
|
Felicitari, te trezeai ca ai luat Turbo si nu rezlovai nimic
|
de 2 zile am parcat masina la service,amberiajul ma cam lasa.. Am o tentativa sa pun cutia in 6,acuma e nevoie sa schimb jumatate de masina..Mai am nevoie de suportii la cutie si sunt cam toate piesele.
|
inca nu am rezolvat nimica,am adunat toate piesele dar nu gasesc nicaieri suportii de aluminiu pentru cutie in 6..
|
4 Attachment(s)
pana se rezolva cu suportii mai incercam niste jante..
|
6 Attachment(s)
Nu am gasit suportii dar am mai gasit niste jante frumoase :D
|
Vazut live, imi plac mai mult jantele de 'RS6' :-)
|
Niste detalii la ultimile jante?Cele cu emblema vw? J - ET si pret?
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning