![]() |
Re: Club astra bertone
Apropo Sambata Si Duminica 22-23 Septembrie Tuning Show & SOund La Carrefour Ploiesti!!!! Mergem???
|
Fete Nu Sunt.......sau Daca Sunt...sunt F Urate :(
|
Daca mergeti pe mana mea .. veti vedea ce fete sunt in Ruse :D. Un lucru e cert, bulgarii se uita dupa Bertone ca dupa FERRARI. Nu ma credeti? Convingeti-va!!!!
|
SE uita k se uita...da la stiri ziceau k mai si iau nu doar se uita =)))) si haideti sambata la ruse ...dc e vremea frumoasa ...sunativa si voi amici cu bertone k vad k doar 3 suntem kare vrem restu DORM....TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA
|
:
Quote:
|
Quote:
|
HAI SA NE VEDEM UNDEVA...ruse ploiesti oriunde :D
|
Nu ai idee cat de multumit sunt de talon 50 la cauciucuri .. ca doar eu l-am ales asa :). Socurile nu sunt absoribite numai de amortizoare si arcuri, ci si de gume. Eu prefer mai bine fiabilitatea decat look-ul .. si de-asta masina nu mi-a creat ABSOLUT NICIODATA nici o problema ....
|
eu am pe 40 si mere super,nu se simte diferenta,da oricum eu nu prea contez ca tre sa vand masina :cry:
|
10 Attachment(s)
Asta a fost Bertonele meu pana acum 2 zile cand l-am vandut.
Acum masina o puteti vedea prin Ploiesti la noul proprietar. |
frumos man,am meu sar putea sa ajunga in buc :D sa vedem pe sambata,oricum imi voi lua din nou bertone dar sa ma aranjez si eu putin ca acum nu mio permit :???: :-P
|
numerele mele de telefon sunt: 0723643999 si 0766640413 astept sa ma sunati careva daca facem ceva in wekeen dul asta
|
al meu 0723.....50...49...50.....bafta
|
Quote:
|
DeCi.....MeReM..PeUNDeVa..apropo am si eu o intrebare catodata cnd sta la relantii se misca acu ala zvagneste asa un pik intre 800 si 900 de turatii de la ce sa fie poate sa fie de la bujii ?? nu mereu asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning