Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1100-- (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/21316-dacia-1100-a.html)

Uncle-Sam 18-10-06 16:03

Re: Dacia 1100--

pana la urma masina a fost vopsita sau nu? :D

B22LPC 18-10-06 17:28

Tanase, nu am facut decat sa te invitam la intalnirile noastre si sa te intrebam de masina. Nu ti-a bagat nimeni nimic pe gat, insa tu ai ales sa te lauzi in continuare, sa iti dai diverse varste, sa tirmiti poze (CICA) cu tine, ca sa ne convingi cine esti si totusi niciodata nu ai avut curaj sa ne intalnim. Tu singur te-ai incurcat in minciunile tale, si crede-ma, toate astea ies la suprafata la un moment dat / intr-un fel sau altul. Ideea de baza este urmatoarea, stimabilule: Noi te-am respectat de la bun inceput, si nu ti-am adresat nici o jignire. Ti se pare deranjant faptul ca am intrebat de vopsea? si de diverse alte aspecte? Trebuia sa reactionezi asa urat? Tu realizezi ca ai jignit pe toata lumea care nu a dansat dupa cum ai cantat tu? Apropo de exprimarea mea....cred ca este cat se poate de elevata, insa tin sa iti aduc aminte ca numai un copil, un infantil si-un PUERIL se scandalizeaza in halul care o faci tu in discutii....

Sa trecem peste astea, ok? Ceea ce ne-a unit pe noi atat de mult pe "cacatul" de forum , asa cum il numeai tu, sunt dragostea si pasiunea neconditionata fata de lumea automobilismului, in special fata de dacia 1100, "automobilul nostru" - cum era numit in vremea aceea in brosuri. Am vrut sa ne gasim, sa ne regasim unii in altii si prin altii, sa fim impreuna, sa ne ajutam reciproc cu sfaturi, idei si nu numai. Si sincer sa fiu, am reusit...si din ce in ce mai multi ne admira munca si pasiunea. Imi aduc aminte de intalnirile noastre de "pusti gaozari" cu suticile incolonate, pe soselele patriei....nu era masina sa nu ne salute....sa nu aprinda farurile...sa nu fim intrebati la popasuri, una-alta despre cate o masina din grupul nostru......sau de focul de tabara facut impreuna la Cheia, cu toate masinile in jurul lui cu farurile aprinse....Stii, noi am ajuns din straini FRATI, FAMILIE....si suntem foarte uniti. Cred ca te-ai prins de asta din moment ce toata lumea a fost la unison cand era ceva in neregula in cele spuse de tine, sau de oricine altcineva.

Da, te-am jignit si noi, dar asta dupa ce ne-ai provocat. Incepe sa devina personala problema, te rugam prieteneste sa te abtii de la jigniri. Noi cel putin, asa vom face de-acum incolo :) Nu respecti rugamintea noastra si continui sa fii mitocan, ai sa descoperi cat de mica este lumea, intr-o buna zi.

Salutari amicale

Tanase Daniel 18-10-06 18:12

Ba lpc ...deja ma dezamagesti.Ti-am spus eu, ti-au spus si altii care nu aveau nici un interes sa-mi ia apararea sa incetezi iar tu o tii asa.Tu nu intelegi ca nu e important propietarul sau de ce nu vrea sa vina la intalnirile voastre sau discutiile lui de pe alte forumuri sau varsta lui sau de unde are masina,importanta e masina.Iar fie ca tu vrei sau nu...e masina mea si nu sunt obligat sa demonstrez ceva.Pur si simplu fac doar o prezenatre reala a masinii de care tu esti mai mult decat reticent.Asta e masina.....nu am ce sa-i fac.....

B22LPC 18-10-06 18:17

e bine ca te-ai calmat si folosesti un limbaj normal, mai putin "ba"-ul ala de la inceput:) NU, nu ai inteles TU! noi te-am INVITAT, nu te-am obligat. asta e ideea. nu ma intereseaza sa iti vad masina, lol....chiar NU MA INTERESEAZA. eu am vorbit in numele celor de pe forum. ITI REPET: poti sa pui si motor de F 16 pe 1100, ca nu ma intereseaza....

Eu am vorbit despre principii, prietenie, altruism :)

si apropo, s-au fabricat din 1968, nu din 69 cum zi ceai tu:P Si da, exista tuning si pe vremea aia, insa nu se numea asa...daca e sa o luam dupa termen, TUNING inseamna optimizare...nu modificare;)

Tanase Daniel 18-10-06 18:42

Ba LPC eu zic ca tu ai probleme cu capul.Pai aia nu vrei p-asta nu o vrei .Atunci de ce dracu' te tot certi cu mine de o saptamana,daca masina nu vrei s-o vezi,pe mine nici atat.Iti place sa te certi sau ce? Acum o dai cotita, acum tu esti victima....ca parca eu am inceput circul asta.Circul asta pe care tot il desfasori aici de o saptamana este pe toate forumurile unde eu sunt membru... mereu aceiasi oameni..cei de pe forumul dacia 1100.Informatia se poate verifica.Da mai inceteza naiba cu aberatiile astea si fii consecvent macar in ceea ce sustii.
Ai reusit sa montezi tot forumul dacia 1100 impotriva mea pe tote forumurile unde sunt inscris pe niste motive tampite si sa faci din thread-ul asta ceva mai mai decat emisiunea lui Dan Diaconescu cand scrie pe ecran SENZATIONAL!

B22LPC 18-10-06 18:51

M-am convins....say no more! Procedamus in pace, in nomine Cristi, AMEN! :)))))))))))))

Cred ca ma voi abona zilnic la topicurile tale...:)))))

Tanase Daniel 18-10-06 19:19

Uite vezi ca esti tampit.Exact ceea ce spuneam....te tii numai de tampenii si de gainarii.Doar ai vazut ca nimeni de pe nici un forum unde ai scris aceleasi prostii, tu sau cei de pe forumul tau nu ti-a dat dreptate...Au vazut toti ca va inscriati precum gandacii numai la threadurile mele ca sa faceti scandal.Rusine!....Ma rog : cat te duce capul, atata faci.

Tim 18-10-06 22:27

..domn Tanase
atzi afirmat mai sus k vretzi sa facetzi un forum si unde sa va certatzi cu noi:D
.. www.myforum.ro
P.S. si osa va cautam noi!!

Tanase Daniel 18-10-06 22:47

Taci ma papagalule!.......Unchiule m-ai dezamagit si tu......am vazut ca te-ai inscris si pe alte forumuri unde din nou aceeasi poveste:magarii, acuze,nimic care sa sustina ceea ce spui.Simple supozitii.Credeam ca esti baiat destept dar cred ca m-am inselat...pacat...Destul de interesant.......forumul dacia 1100 VS eu.Imi place cum suna...:D :D.Va asteapta o lupta grea.....:lol:

Tim 19-10-06 00:47

..apropo si e free!!
adik GRATIS!!!

wind7alk3r 19-10-06 01:05

Domnu Tanase sunt un anonim si vreau sa nu ma dezvalui !!
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=25503

si apropo tim chiar are dreptatet

Uncle-Sam 19-10-06 10:51

magarie ca ti-am dat peste nas? hai sa postez si aici sa mai amuz putin lumea

Uncle-Sam 19-10-06 10:58

le-am adunat de pe majoritatea forumurilor pe care ai postat matale si am pastrat fraze sau parti din fraze care mi s-au parut edificatorii. ce e scris cu majuscule, e scris de mine. ;)

DATA ACHIZITIONARII
-Trebuie sa spun ca am cumparat-o acum cateva zile din targ de la vitan, de la un mos.Am toate actele ei de la fisa service UAP unde sunt trecute toate reviziile, schimburile de ulei ,reparatii,pana la fisa de achizitionare din fabrica.Are de la vopseaua originala pana la becurile marchal ce echipeaza farurile si becurile philips ce echipeaza lampile de stop.Totul e aproape nou pe ea si are foarte putina rugina(cateva puncte).A fost scoasa doar vara din garaj si a avut propiul mecanic.in fisa ei de service scrie ca ultima revizie a fost facuta la 16.680 Km prin 1999.Deci chiar are cat scrie pe bord.

-Am cumparat-o de la un mos in 2005 cu 1000 dolari

-Nu am avut cand deoarece anul trecut a fost o intalnire siab de prezentare de dacii 1100 dar nu aveam masina atunci...
-----------------------------------
INTALNIRE
-In ciuda a tot ce se aude masina nu mai are 17.000 Km ci vreo 18760 Km,vopseaua tot originala, tot cu mp3 jvc+statie+subwoofer, alarma maat 763+senzor de perimetru+pager, carburator weber dublu corp......si cam atat.... Masina are 37 de ani!Si ptr cei care chiar vor sa o vada sa stabilim domne' un loc de intalnire......oriunde, oricand....am bagat in ea pana acum vreo 55 de milioane si sincer a meritat.iar cei care cred ca e revopsita sa mai se duca si ei pe la firme care se ocupa de reconditionari de vopsea sa vada acolo scule ptr reconditionat......sincer si eu am avut impresia ca e revopsita.....dar nu e...

-nu te mai da rotund ca toate intalnirile au fost o porcarie si prost organizate si fara sponsorizare.Nu merita sa te duci la asemenea intalniri care mai mult de cateva ore nici nu tineau,plus ca trebuia sa pleci si sa te intorci in aceeasi zi, facand sute de km aiurea.

VITEZA
-Masina prinde forte usor 130 km la ora, pe vaile Prahovei am prins si 150 Km la ora, stabila si foarte manevrabila

-nu merge cu 140 la ora in linie dreapta max 134 am mers eu....poate ca la vale ai prins 140 ....ca altfel...nu stiu.

-prinde 100 la ora in 15,4 sec

-masina prinde 100 la ora in 17 secunde si merge in linie dreapta cam 138 Km /ora
SUBWOOFER, XENOANE, ALARMA – TOTUL IN SPINAREA SARMANULUI DINAM )
-Pai instalatia electrica se face separat cu relee, problema e ca nici nu se gasesc adaptoare ptr becuri h1 bi-xenon(faza scurta si faza lunga).....ca cica au alt soclu mai ciudat decat cele cu o faza cu xenon.

-cu mp3 jvc+statie+subwoofer, alarma maat 763+senzor de perimetru+pager
LIMBAJ ELEVAT
- Dupa cate stiu eu, te inscrii pe un forum pentru a purta discutii civilizate, nu sa te iei de oameni aiurea. ASTA A FOST SCRISA DE DOMNUL TANASE IN PERSOANA!!!

-Se pare ca pe forum dacia 1100 sunt numai tampiti, cei drept condusi de un gaozar. Baiatule eu zic sa te duci la doctor. Dar cred ca nu exista leac pentru tine sau pentru prostia ta.Cred ca daca s-ar inventa un premiu ptr prostie ai fi mereu pe primul loc.

-Care-i problema ta ?!; ca esti si prost si tampit?!....Nu intelegi sa incetezi dracu'........

-Incerc sa-mi dau seama daca aceata echipa care administreaza forumul este o echipa de incapabili.Cred ca este o echipa de handicapati cu un comportament tipic de pustani
VOPSEA ORIGINALA-SAU NU?
-salut......e aici ai drepate...usa stanga spate in colt.....acolo a fost zgariata de o bordura...in rest nimic...

-Mi s-a mai spus...dupa cum vezi masina e pozata la umbra si din cauza asta se vede asa........se reflecta in vopsea umbrele dimprejur..

-Masina care o detin dupa cate stiu eu este cam singura din Romania care mai are vopseaua originala

-This car is 100 % original, has original paint,original parts and it has never been painted.
FARA NUMAR
Am 3 masini dacia 1100, un renaul clio2 si o dacie 1310
PERLE
-R8 gordini are un motor standard de 1255 cm cubi, care dezvoltau aproape 180 de cai

-ti-am spus ca jantele gottty nu se potrivesc pe butucul de 1100, iar butucurile; perechea e chiar 650 euro cu tot cu taxe de curierat, ele in mod normal costa pe undeva pe la 415 euro/set(cu tot u rulmenti,garnituri).

-Si crede-ma daca ai fi condus o dacia 1100 S sigur ramaneai impresionat atat de demaraj cat si de viteza peste 170 Km /ora

-1100 S prinde mult mai mult ptr ca are altfel camera de ardere,evacuarea,supraalimentare si ceva cai in plus.Daca vrei sa te convingi ca nu spun prostii intra pe dacia 1100 forum si vezi acolo....
>>>MAI TARZIU
-Nu intelegi ca nu ma intereseaza caricatura aiai care o numeste tu forum.Toate datele care le ai tu acolo se gasesc pe net aduse cu copy si paste.Nimic din ce e acolo nu e interesant sau de actualitate.E monoton forumul ala.

Uncle-Sam 19-10-06 11:03

https://img96.imageshack.us/img96/8125/tanase1jq0.th.png

acolo trebuia sa fie niste tampoane de cauciuc lipite intre capota si intarituri
in primul rand ca nu aveau cum sa cedeze dupa 17.000km si in al doilea rand, daca au fost dezlipite trebuia sa ramana urma lor (doar daca nu a fost dat cu vopsea peste)
https://img132.imageshack.us/img132/4...ase2cg9.th.png

vopsea originala pana si pe presuri :rotfl:
https://img246.imageshack.us/img246/1...ase3nz1.th.jpg

observati ca umbrele cad in acelasi loc atat in 1997, cat si in 2006 - si la munte si in bucuresti
https://img242.imageshack.us/img242/3...ase4ui7.th.jpg
https://img156.imageshack.us/img156/1...ase5un3.th.jpg

chederul dintre capota si aripa, peste care s-a dat cu vopsea (tot originala si aia ce-i drept). probabil ca la procesul de vopsire au scufundat-o in baia de vopsea si cu bucata aia de cheder. si apropo: de vopsit se vopseau la pistol. uitati-va pe fundul masinii ca e negru ca smaltu de pe cratiti (si nu e dat cu pensula!!!). daca era sa dea "smaltu" ala inainte de vopsirea in baie, ar fi fost toata masina o culoare. daca ar fi fost dat dupa, ar fi trebuit sa izoleze TOATA masina pt a nu se gaza cu negru. concluziile le trageti singuri ;)

https://img247.imageshack.us/img247/2...ase6rl6.th.png

TufY 19-10-06 13:36

mei eu am spus de diferentele de nuanta dar mi s-a spus ca culoarea a fost recondtionata si ca e doar din aparat dar ........... oricum nu cred sa fie ORGINALA ............ tanase vinde-o frate ca te bate lumea la semafor la cati ai enervat pe aici :):D:D

All times are GMT +2. The time now is 08:02.

- Copyright 2026 4Tuning