![]() |
re: E46 - TM 77 EEE
Frumos ce se vede pana acuma:D iti urez bafta in continuare.
P.s- pacat de E36... https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...6-2-5-m50.html |
Norbi_GT .. da, bine ca a ajuns pe mana unui pasionat ... :lol:
|
3 Attachment(s)
foto spion !!!!mai un pic si iau locu lui mareo :lol::lol::lol:
|
Auu...mah esti nebun?:):)
Arata foarte bine...M3:) Bv...tine-o tot asa Caius |
mister a iesit super bine.spor la treaba
|
Quote:
Vad ca ai reusit sa pui rotile sus,arata bine! :-) |
*kox_24 ..ms pt poze :D
*Maniak22.. inca e un cazan ... dar sper sa arate bine la final .. *dr_pricop .. mersi bucatareeee :D *mareo .. putin mai mult entuziasm te rog .. :lol: mai e ceva de lucru pana o sa fie gata... ma gandesc ca la alti ar fi fost gata de mult daca nu pun accent pe calitate.. (ma refer la capitala..) aaa sa nu uit pumnul de holsuruburii care le-am scos din masina.. de la bara fata/spate.. si altele.. era ca un joc de strategie.. cand desfaci toate prinderiile originale, tragi de bara si vezi ca nu iasa.. stai linistit.. undeva e un holsurub bine pus! pune'te si cauta... in fine.. mai am de montat aripile fata... si pragurile.. pe langa aparatori si multe altele care mi le trebuie .. pt. ca vreau sa fie totul la locul lui.. fiecare prindere, fiecare plastic.. |
Quote:
|
nu sunt chiar detalii...e mai mult strictu necesar.. daca vrei sa faci o treaba buna.. in fine.. mergem mai departe , poate ajunge altu sa o dezmembreze si pe asta... :lol:
|
19" e calea spre legend....wait for it......wait fooooor iitttt.
waiit forr ittt ..... DARRYYYYYY:lol: abia astept sa o vad vopsita :-) |
Mister cum am ajuns bucatar?:D.Sper sa rezolvi problema cu coltul ala de pe partea dreapta spate la aripa vb!Numai bine
|
Quote:
|
Quote:
Evacuarea e facuta la Cristi? Pune poze cu ea. Bafta! |
* laurentiu_tim .. fitz'ar legendary .. :lol:
* dr_pricop .. pt. mine tot timpu ai fost un maestru culinar :D * shantzu ..ba da, dar se rezolva si la mine... va fi un mic m3 wanna be. * squid ... ai dreptate.. dar e si alta intretinere la un m3 (ma gandesc).. normal ca mi'as fi dorit un m3.. si inca imi doresc.. dar prefer sa nu ma intind mai mult decat pot... da, evacuarea am facut'o la cristi... sunt ceva poze pe paginile anterioare... |
caius omul detalilor.o sa isa fortza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning