![]() |
Re: help (about...anything )
ok..Thx.. :)
|
azi am vazut o kestie foaaaarte interesanta, vis-a-vis de dimensiunile maxim acceptate ale coletului, motivul de ti l-a bagat tie dhl-ul
am vazut un colet lung de vreo 4-5 metri, adus de dhl in vama deci se poate |
OK...Thx Aleks de informatie..
|
m-am interesat la baieti dar niciunul nu avea drum p'acolo. sorry
|
THX...Pana la urma plec eu in Germaina..
|
asta inseamna sa fii adicted :D:D:D
|
Quote:
|
lasa cristi, stiu cum e sa plangi dupa ceva piese si sa stii k sunt ale tale si nu le poti pune, eu am asteptat un afurisit de kit cateva luni... :(
|
Am si eu o intrebare pt cei care se pricep! Daca achizitionez o masina pana la 1 ianuarie 2007(cand va fi mare revolutie al parcului de autoturisme romanesc...si intrarea in UE :P)pot sa o inmatriculez in 2007? si cam ce acte sunt necesare! MS!!!
|
depinde de modul in care o aduci in tara.
daca o aduci acum, inainte de 31.12, va trebui sa faci tranzit la intrarea in tara, si din pacate termenul nu va fi mai mare de 8 zile, deci nu poti sa o inmatriculezi dupa 1 ian... |
ce inseamna inmatriculat pe fundatie???
|
e ceva asemanator cu inmatriculatul pe firma ....numa ca fundatiile au profit 0 si nu se plateste TVA....parca asa ceva era.....
|
mai putin important ca e pe fundatie, mai important ca s-a reintrodus articolul de lege care permite scutirea de la plata taxei de prima inmatriculare a autoturismelor primite drept donatie, iar in general beneficiarul unei donatii este o fundatie umanitara...
problema e ca trebuie vazut cat de restircitvi sunt termenii (cati ani nu ai voie s-o instrainezi, etc) |
o intrebare: daca eu am permisul luat, dar am dovada valabila pot iesi din tara cu masina??:???:
|
nu poti, dovada are valabilitate doar pe teritoriul romaniei....
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning