![]() |
Re: Road Kills & Top Speed
Acuma ma dau la consum ! Consum pe 500 de km 6 jumate :-)
|
Bivoleeee, pe 500 de km consumi 6 litri la 100, nu 6 litri la 500 km, ca pe urma zice lumea ca ai scuter draq nu masina...
|
Muhahahaha ! Cred ca o dau la schimb pe tico!:lol:
|
Ba voi chiar credeti tot??? Faza cu TT a fost cu obosita (cand a cumparat masina era facuta varza la motor de unu din Brasov a carui masina fusese) aia de 20 SPP (dar omu nu stie nici care e stanga si dreapta, asa ca ce sa-i ceri la capitolu condus)! Cu Vectra nu am cum sa ma bag, dar cu Cielo any time cand ne intalnim prin oras! ;)
Off Topic: unde gasesc un eleron discret pt Octavia Tour??? Ziceti-mi un magazin de prin Ploiesti daca exista!!! |
Si dupa cum am mai spus-o: nu cred ca o am ocazia prea curand sa ma intalnesc cu voi pe la curse pt ca io pun mana pe masina destul de rar. Nu ma laud cu ce masini am "facut", dar nici nu-mi place sa ma ia uni peste picior pt ca au impresia ca sunt un fraierica. Asa pt cultura generala a unora: am facut vreo 6 ani de karting si am iesit 3 ani consecutiv pe locul 3 la nationale (probabil din lipsa de material compentitional)!
|
Pai trebuia sa specifici mai Gogule ca erau numai rupturi de masini!
Normal ca am sarit cu totii in sus cand am auzit, ce draq... Totusi stiam TT-ul SPP (ala cameleon) cred ca de ala vorbesti, era o masina buna, nu cu motorul terminat. Iar faza cu kartingul ne cam lasa rece la capitolul liniutze. Pentru ca de liniutze vorbim aici (n-a zis nimeni nimic de nicio indemanare, nu?). Faza cu kartingul ne lasa rece fiindca chiar daca ai fi facut karting de la 3 ani, la draguri daca nu te ajuta masina degeaba ai locul 3 anual. Vine o fata la start cu o masina mai puternica si-ti da rusine pe 400 metri nu ca ar sti ea foarte bine sa schimbe cand pica motorul din cai in cuplu ci fiindca puyr si simplu e mai tare masina, asa ca... dupa cum am mai spus: "Wining is wining!" Te asteptam pe la semafoare! |
Kartingu nu ar trebui sa te lase rece: nu e vb NUMAI de indemanare, mai exista si alte "simturi" pe care ti le dezvolti la karting; iar la faza cu cameleonu mai documenteza-te (fara nici un fel de aluzie cum ca n-ai sti masinile din Ploiesti): masina era praf si pulbere cand a cumparat-o, asta stiu din surse sigure!
Si mai e o chestie: TT-urile au mai multe motorizari!!! |
taticu' nu intzeleg de ce nu ar trebui sa ne lase rece......cand o sa ajungi tu sa conduci masina ta proprie precum cartul eu itzi zic sarut mana......nu ai sa gasesti tu masina la fel de manevrabila precum un cart......ca itzi dezvolta anumite calitatzi acest sport nu neg,dar sa nu exageram totusi......fatzi aparitzia pe la sala si stam de vb ca intre barbatzi....si lamurim problema....in fatza tastaturii si cu povesti de adormit copii microbisti multzi sunt tari....nu imi poti tu mie spune ca la varsta ta cu tot cu kartingul tau ai experientza unuia care conduce deja de 12 ani....;)
|
bai e belea la karting, ar fi fain sa merem o data cu gasca intr-un loc daca stie careva.
|
Quote:
Fa un calcul greutate-putere la un kart (in jur de 1 kg/CP) si pe urma urca-te-n Octavia si fa si cu aia ce faci cu kartul (vorba lui T@z) si pe urma mai stam de vorba. Nu ma excita cu nimic faptul ca ai fost la karturi si nici faptul ca ai batut tu TT-uri, Ursuletzi si alte masini (trase pe dreapta), desi pana la urma topicul asta isi are si el rostul lui... insa fara exagerari! |
Quote:
|
Quote:
|
o idee buna de dezbatut intr-un topic nou (karting)
unde se poate inchiria? cam pe la ce pret? ar fi frumos sa mergem mai multi :D edit: intrati aici - https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/23995-mergem-karting.html |
apar si eu paici cu GSiul meu pana acuma nu mam dat cu nimeni si top speed a fost de 165 km/h in treapta a4-a nu iam dat mai mult masina mai trebe pusa la punct.. cam atat :)
|
Taz si Donu! Aveti dreptate!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning