![]() |
re: Cea mai frumos modificată maşină din Bacău
cu placere,vezi ca are si antigripal 8)
|
hai, mai dati repejor propuneri, sa putem face poll-ul, k vad k george mai are putin si sare la bataie dak nu-i fac pe plac mai repede :D
|
Quote:
La Brasov am vazut ca dupa ce au votat baietii au iesit mai multi care au spus ca mai erau masini ce nu erau incluse in poll si meritau;) Poate la intalnire o sa fie ocazia sa fie pozate toata si sa se faca poll-ul ...:rolleyes2 |
Cred ca mai intai sa se voteze masinile care merita sa intre in poll si pe urma sa se faca mai departe...... Si cu mult tupeu incep eu
SFW ADV VSA Regina lu' Gaby ZOZ VIP Cam atat...cred....daca am uitat pe careva...sorry |
RRR ai uitat :)
|
Soooo Fuuuuucking Wonderfuuull!!
ZooooooooooooooooooooooooooZ VSA...:twisted: (super misto Audio..) Etc....(aci intra toti pe care nu i-am scris:-) ) |
Da....si RRR....si era sa uit....Peugeou' lu' Cristi..... scuza-ma.... te-ai suparat????????:)
|
Eu nu am nimic..Poate la vara o sa am si eu..dar pana atunci sunt egal cu 0
|
ce parere buna ai despre tine. Da ce , daca mie imi place masina ta .... ai ceva impotriva?????:)
|
Inafara de jante si arcuri sport si grila nu am nimic..Gata, nu mai vb de masina mea ca nu merita, sunt altele mai frumoase..
|
bine ma..... gata......
Eu am votat....da vad ca sunt singurul....marfa |
sa intreb... dad-ul?
sau nks-ul (kiar dak nu mai e in bacau)... si renaultul de la clinica de la vali... luati in calcul si masinile celor care nu au legatura cu forumul... chiar si pe vyp ul cel nervos, care azi a luat pe toata lumea la injurat... mai puneti voi propuneri dak va mai vin in minte... |
vip-ul l-am pus....
nks....merita.... dad....e fostul ford a lu daniel???? eu nu-l pun daca de ala vb!!! si un vot mic de la mine UOF |
:oops: Da bine .. a mea numai din fatza .. ca saraca nu prea are style`ing .. ea ishi face treaba foarte bine , momentan sunt multzumit ..
Eu o propun pe Cristinutza , pt cine nu o cunoashte e mashina lui Gabitzu , apoi "Furia Neagra" a domnului Aleks , o iesheank sportiva , dar numai la numarul de inmatriculare , ca in rest e bacauanca get-beget :twisted: , le Audi de Mishu, " Jukebox`ul " lui Vali ( itzi tremura shi barbatzia cand ascultzi muzik in ea ) . :D Acestea imi sunt dragi mie. |
Chestia cu barbatzia......e pe bune frate.....e preaaaaaa tareeeeeee.
Pacat de unele alarme ( stie Valy):) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:34. |
- Copyright 2026 4Tuning