Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Go Logan !!!! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/20685-go-logan.html)

puercolino 03-02-08 17:21

Re: Go Logan !!!!

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1264767)
da purcelino ... mai da-ne si noua niste detalii mai concrete .. cat ai dat pe tobe de ex ?

tobele au costat ........pppffffffff nici nu mai stiu ..in jur la vro 9 mil...... plus niste teava plus manopera ..a costat ceva !!!

puercolino 03-02-08 17:23

3 Attachment(s)
uite asa arata...masina pana prin septembrie,,,,,
apoi a urmat o bara ..pilot pe fatza !!!

bandeanradu 03-02-08 18:00

ce filmulete noi ?:D ..

puercolino 04-02-08 09:12

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1332813)
ce filmulete noi ?:D ..

uite filmuletz

laur200445 04-02-08 10:45

cu ce pot sa vad si eu filmuletul?

puercolino 04-02-08 12:52

pai ia ace mega codecs 6.03 pro
si le vezi pe toate !
da tre sa ii faci niste setari.... :D

bandeanradu 04-02-08 13:31

1 Attachment(s)
cu quicktime il poti vedea uite aici .. @ puercolino - erau cauciucurile de iarna ? ti-ai dat jos prelungirea aia din fata ? ai suspensii sport pe ea nu ?

puercolino 04-02-08 19:47

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1334471)
cu quicktime il poti vedea uite aici .. @ puercolino - erau cauciucurile de iarna ? ti-ai dat jos prelungirea aia din fata ? ai suspensii sport pe ea nu ?

da suspensie sport !

toata treaba a plecat de la bara pilot...am avut bara pilot ...si cand am dat jos spoilerul original ..am rupt prelungirea...
pilotu s-a spart si ..nu am avut de ales sa pun bara stock ....
asta e se mai intampla !!

bandeanradu 04-02-08 23:14

da ... o prelungire de genu cum ai avut tot mai poti pune :))

puercolino 08-02-08 12:59

nu .....defapt nici nu stiu...daca voi mai pune supliment din ala ......am altele in cap.......... masina a suferit enorm de multe modificari,,,dealungul timpului ..in cateva luni ......de la cum o vedeti voi in pozele de mai sus .....a ajuns la bara pilot pe fatza..si acolo m-am oprit....
apoi a venit vremea de am renuntat la evacuarea aia ..... am ajuns din nou la stock !
din cauza jantelor ..si evacuarii ...multe amenzi ..si de 3 ori mi s-a suspendat talonul...si ultima data pt evacuare ..si am fost nevoit sa pun "burlanul "inapoi ! :D
si mai sunt mai multe de scris !!:D nu am timp acum

bandeanradu 12-02-08 17:29

:) nu o mai chinui atata si tu .. si nu mai urla nici ea :D doar asa .. stii tu .. la o impresie una alta ;) cand nu e politia prin jur :D

spark88 12-02-08 21:09

Salut pe cat sunt jantele???in spate daca stau vreo doi nu lovesc jantele caroseria?????????:rolleyes2Super masina ....si eu acuma o sa cumpar un logan si ma uit p eaici sa va d ce si cum se poate face :Dbafta

laur200445 12-02-08 21:43

ai facut masina din nou stock? ce ai de gand cu ea?

Cristi_XP 12-02-08 22:59

Quote:

Originally Posted by puercolino (Post 1343673)
din cauza jantelor ..si evacuarii ...multe amenzi ..si de 3 ori mi s-a suspendat talonul...si ultima data pt evacuare ..si am fost nevoit sa pun "burlanul "inapoi ! :D
si mai sunt mai multe de scris !!:D nu am timp acum

incearca o toba cu silencer ,poti remedia pe loc "defectiunea" :)

doru_piticu rs 13-02-08 03:17

auzi bai piti dar de ce nu spui tu oamenilor k ti-ai luat si un renault 5 perlat si da-ia ai renuntat la multe de pa masina dar inainte a fost si un urs alb(GYC)...SI APROPO PLOAPELE ALEA MARI TI LE-AI FACUT LA "SESE" NU????

All times are GMT +2. The time now is 16:45.

- Copyright 2026 4Tuning