![]() |
Re: E30 - B 325 JOB
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fratilor sa nu dea cu geana pe aici Dan Diaconescu ca a puso JOB!! Telenovela Elodiei e mica copila pe langa telenovela lui 325 URS (adik ursu lui Jobu)
...nu'ti mai zic, nu'ti mai repet ca imi e mie mila... |
pana la urma comentam degeaba daca el nu face nimica...si pana la urma e treaba lui....
|
Exact asa a facut si cu mine ca si cu el, dupa ce am tot incercat sa il contactez de nu mi-a mai raspuns o vreme cu farurile, dupa aceea mi-a zis ca s-a produs nush ce incurcatura ca ii ocupat ca nush ce si dupaia o terminat cu totu, iam facut reclamatii pe toate topicurile deschise de el dar se pare ca avea ceva moderator si imi stergea posturile, eu chiar nu am avut ce face de aici ca ii ceva distanta pana la bucuresti dar te sfatuiesc sa faci ceva orice, sa nu-l mai lasi ca se impute treaba.
|
Quote:
|
imi pare bine ca va pasa !
maine o sa fac o vizita pe la sectia de politie. va tzin la curent ;) |
Sa nu fie prea tarziu, din pacate...
|
Hai Wacky cu poza aia odata si cu coaja omului!! :shock:
|
Nu te supara man. Sunt de acord cu Morpheus. In afara ca nu stii de unde sa l iei daca aveam masina la service, eram in fiecare zi acolo sa vad ce se lucreaza la ea. Indiferent de distanta sau alte elemente, ma duceam cu taxi, veri, surori gaseam cu ce sa ma duc. Inseamna ca tu nu te ai mai dus ceva timp la masina daca omul a avut timp sa mute garajul cu tot cu masina ta si presupun ca a avut si ceva echipament.
Nu va cunosc pe nici unul dar daca e asa e vina ta pentru nepasare si vina lui pentru tragere de timp. Probabil omul si a facut niste calcule ca in paginile de mai inapoi, a vazut ca nu iese pe plus si trebuie sa mai scoata ceva de la tine. Aia este.. cadeti si voi la un acord cat te costa cu totul mai dai 1000 de lei si aia este. Iti iei si tu masina si esti fericit, isi ia si omul banii si aia este. Succes. |
stati linistiti ! se va rezolva curand... ;)
|
noutati ?!
|
mai zi frate si tu noutati daca ai rezolvat ceva !
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:36. |
- Copyright 2026 4Tuning