![]() |
Re: E46 - My New Beast Bmw ///M3 :P
La multi ani si din partea mea......si sanatate ca e mai buna decat toate....
bafta..... |
La multi ani (mai bine mai tarziu)....l-am sunat pe Marean care este ..si mi-a zis ca pleaca la party...din ce vad a fost chef mare nu gluma:D
|
Baieti , masina este DE VANZARE !!! http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...6-9868373.html
Urmeaza alt proiect mai indraznet :shock: Keep in touch :twisted: |
Masina nu se mai vindeeeee !!! :D
Sunt ne-hotarat stiu , dar nu ma lasa inima sa o dau, vreau sa ma apuc de ea decat sa imi iau altceva. |
Quote:
|
Quote:
|
Cu rabdare faci multe :D:D:D
cu rabdare ai putea sa ma bati si la biliard :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D !!! e pacat sa vinzi masina :D ti-am mai zis :D |
e frumoasa masina !!
P.S. : ai luat 300 cu ea =p~ ? |
Quote:
Salut, multumesc .. P.S : Da , am prins 300 |
Quote:
|
Quote:
Cine vorbea .. :mrgreen::lalala: .... Akm ai viteze incet, foarte incet si tiptil ? :)) daia ti-ai luat m5 :)) |
4 Attachment(s)
New adition : White Angel Eyes + Xenon 6000k white in proiectoare / Schimbat electromotor
Next adition : Jante BBS CH 19" forjate , scaune bmw performance , capota GTR , lip carbon DTM la bara de M , vopsita integral Alpin Weiss III ca pe M3-ul e92 , admisie carbon CSL , Kompressor ESS , intercooler racing si mai vedem ce va fi in urmatoarele saptamani ... |
YEHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAA!!!!!! O īntrebare de amator: cāţi cai vei avea după ce pui superchargerul:)?
|
Quote:
|
Nimic de zis atunci.... bafta maximă, probleme nule şi prezeţă la competiţiile de drag de anul ăsta. Ai o maşină extraordinară. Keep it that way man:shock::D.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning