Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   My Clio B 199 AND (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/202501-my-clio-199-and.html)

bib_andrey 26-08-10 18:29

Re: Renault clio mk1`

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3612080)
De ce ti-ai pune unul...eu vreau sa-l dau jos pe al meu :)...

Dc sa il dai jos?

NXdev 26-08-10 18:33

Parerea mea e ca degeaba il tin pe luneta..nu ii vad rostu doar ca fac reclama acestui site degeaba..iar cine ma vede in trafic probabil se gandeste ca sunt inca 1 "figurant" de pe forum...prea multi "riceri" cu masini care nu au nici o treaba cu forumul au stickere in geam cu 4tuning si fac destul de multe belele prin trafic ei crezand ca sunt miezul din dodoasca ...

bib_andrey 26-08-10 19:16

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3612107)
Parerea mea e ca degeaba il tin pe luneta..nu ii vad rostu doar ca fac reclama acestui site degeaba..iar cine ma vede in trafic probabil se gandeste ca sunt inca 1 "figurant" de pe forum...prea multi "riceri" cu masini care nu au nici o treaba cu forumul au stickere in geam cu 4tuning si fac destul de multe belele prin trafic ei crezand ca sunt miezul din dodoasca ...

Ai si u dreptate..:rolleyes2

NXdev 26-08-10 19:27

Mersi :P.Spor in continuare cu masina.Lasa-mi p.m cu id-ul de mess..am vazut ca mai treci prin Brancoveanu.

bib_andrey 26-08-10 19:30

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3612219)
Mersi :P.Spor in continuare cu masina.Lasa-mi p.m cu id-ul de mess..am vazut ca mai treci prin Brancoveanu.

Ms la fel`:-)

Ti`am dat P.M;)

B-99-SAA 27-08-10 19:29

@Alex (dev): Ai dreptate cu stickerul... eu il mai las pana se dezlipeste, dupaia nu mai pun nimic. Cine ma stie, recunoaste masina si/sau nr de inmatriculare, nu-i nevoie de sticker...

@Andrei: Ai inceput bine cu masina... Ar da bine cu niste jante acum cu folia :D Pune si stalpii negri si aia e. Dupaia te duci la Zuz sa te inspiri cum e cu clean-look...:twisted:

bib_andrey 27-08-10 19:47

Aproape ma`ti facut sa ma razgandesc in legatura cu stikerul :lol:

@B-99-SAA - asta urmeaza sa fac...azi am luat niste colant negru dar am luat lucios..si am incercat sa pun..dar nu se vede bne..trb sa iau negru mat`

Am mai luat si o solutie pt cauciucuri..de care sunt f multumit :mrgreen: Zici ca sunt noi akm :-P:lol:

Sunt in cautare de stopuri de clio :( si nu gasesc :(

NXdev 27-08-10 20:24

Ai facut niste poze inainte/dupa cu cauciucurile :D?Eu imi vand setul de jante ;;) ( glumeam.. )

bib_andrey 27-08-10 21:19

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3614643)
Ai facut niste poze inainte/dupa cu cauciucurile :D?Eu imi vand setul de jante ;;) ( glumeam.. )

O sa fac maine o poza la cum sunt cauciucurile acum..si o poza de acum cateva zile..si sa vezi diferenta..nici noi nu sunt asa:lol:

B-99-SAA 27-08-10 22:06

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3614643)

Tu vinzi si jantele si masina :lol: Sper ca nu :???:

Andrei, cum se cheama solutia pt anvelope? Si cat costa? Presupun ca ai dat odata pe fiecare roata... cat mai ai din el dupaia?

NXdev 27-08-10 22:15

Nu e o gluma :rolleyes2

bib_andrey 27-08-10 22:21

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3614827)
Tu vinzi si jantele si masina :lol: Sper ca nu :???:

Andrei, cum se cheama solutia pt anvelope? Si cat costa? Presupun ca ai dat odata pe fiecare roata... cat mai ai din el dupaia?

Am dat 25 de lei..nu mai stiu cum se numeste..este in el 600 ml..deci peste jumatate de kg..si dupa ce dai odata..cauciucurile raman asa 2 sapt..ca noi..deci o sa te tin cv timp..este facut in america scrie pe el..fac maine o poza..eu l`am luat din targ..daca vrei si u..te duci si ceri "spray pt cauciucuri"..si stie nenea ala ce sa iti dea..:D

Alex30 27-08-10 22:44

@andrey : Hai man cu pozele alea mai repede ca ne tii aici in suspans :). Eu si zuz te asteptam sa vii sa vezi cum e cu cleanu ala :))

@b-99-saa : Man, mi-e ca daca vine la mine nu pleaca fara portbagaju clean :))

bib_andrey 27-08-10 22:46

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3614894)
@andrey : Hai man cu pozele alea mai repede ca ne tii aici in suspans :). Eu si zuz te asteptam sa vii sa vezi cum e cu cleanu ala :))

@b-99-saa : Man, mi-e ca daca vine la mine nu pleaca fara portbagaju clean :))

Lasa pe zuz sa astepte:lol: e cam periculos sa ma apropii de tne inseamna:lol:

Poza maine k akm nu am cum ::lol::lol:

Alex30 27-08-10 22:49

Hai ma ca nu musc nici eu nici ZUZ :oops:. Chiar te asteptam pe aici intr-o zi :)

Coboara acum si fa-i niste poze ca e devreme :))

All times are GMT +2. The time now is 05:35.

- Copyright 2026 4Tuning