![]() |
Re: Renault clio mk1`
Quote:
|
Parerea mea e ca degeaba il tin pe luneta..nu ii vad rostu doar ca fac reclama acestui site degeaba..iar cine ma vede in trafic probabil se gandeste ca sunt inca 1 "figurant" de pe forum...prea multi "riceri" cu masini care nu au nici o treaba cu forumul au stickere in geam cu 4tuning si fac destul de multe belele prin trafic ei crezand ca sunt miezul din dodoasca ...
|
Quote:
|
Mersi :P.Spor in continuare cu masina.Lasa-mi p.m cu id-ul de mess..am vazut ca mai treci prin Brancoveanu.
|
Quote:
Ti`am dat P.M;) |
@Alex (dev): Ai dreptate cu stickerul... eu il mai las pana se dezlipeste, dupaia nu mai pun nimic. Cine ma stie, recunoaste masina si/sau nr de inmatriculare, nu-i nevoie de sticker...
@Andrei: Ai inceput bine cu masina... Ar da bine cu niste jante acum cu folia :D Pune si stalpii negri si aia e. Dupaia te duci la Zuz sa te inspiri cum e cu clean-look...:twisted: |
Aproape ma`ti facut sa ma razgandesc in legatura cu stikerul :lol:
@B-99-SAA - asta urmeaza sa fac...azi am luat niste colant negru dar am luat lucios..si am incercat sa pun..dar nu se vede bne..trb sa iau negru mat` Am mai luat si o solutie pt cauciucuri..de care sunt f multumit :mrgreen: Zici ca sunt noi akm :-P:lol: Sunt in cautare de stopuri de clio :( si nu gasesc :( |
Ai facut niste poze inainte/dupa cu cauciucurile :D?Eu imi vand setul de jante ;;) ( glumeam.. )
|
Quote:
|
Quote:
Andrei, cum se cheama solutia pt anvelope? Si cat costa? Presupun ca ai dat odata pe fiecare roata... cat mai ai din el dupaia? |
Nu e o gluma :rolleyes2
|
Quote:
|
@andrey : Hai man cu pozele alea mai repede ca ne tii aici in suspans :). Eu si zuz te asteptam sa vii sa vezi cum e cu cleanu ala :))
@b-99-saa : Man, mi-e ca daca vine la mine nu pleaca fara portbagaju clean :)) |
Quote:
Poza maine k akm nu am cum ::lol::lol: |
Hai ma ca nu musc nici eu nici ZUZ :oops:. Chiar te asteptam pe aici intr-o zi :)
Coboara acum si fa-i niste poze ca e devreme :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning