Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

Nosfer 13-01-11 20:55

Re: E36 - Refreshed

O sa dau jos aia cu M Power maine ca s-asa statea stramb si era aiurea :))

Stopurile nu le pot imprumuta de la HMM pt ca el are coupe si eu sedan si e diferenta intre ele... insa ma gandesc sa-mi schimb si stopurile curand, as merge pe alea pe care le-am postat mai sus, negre si cu leduri de la Depo, incerc sa le photoshopez sa vad daca reusesc sa-mi dau seama cum ar arata :D Daca nu, stopuri de M sa fie, om vedea. Acum visez doar JANTE, JANTE, JANTE...

@ HMM - de raspuns iti raspund dar deja ma gandesc ce povesti sa inventez si pe unde sa zic ca-s plecat cand ma suni :)) Abia astept sa iau si eu jante, atunci sa vezi sedinte foto din nou :rolleyes2

Nosfer 17-01-11 14:38

3 Attachment(s)
Inca 3 poze de azi cu jantele de la HMM

si... maine ma duc sa-mi iau si eu jante, o sa pastrez supriza pana maine seara :)) Jante de tabla cu capace de Logan :lol:

Sparkle_81 17-01-11 14:56

Ai tot spus ca o lasi jos de cur ..... si nimic !

Wilgax 17-01-11 14:56

A fura tla om jantele.A doaua oara eu nu i le-as mai da ca se invata nu narav si nu le-a mai da jos:lol:.TUB TUB acuma cu jantle astea.Oricum de fundulet daca o mai trantesti e smecher.

Nosfer 17-01-11 16:52

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 3994242)
Ai tot spus ca o lasi jos de cur ..... si nimic !

Am lasat suspensia spate la minim de tot din distantierul care se regla insa nu s-a lasat decat vreo 2 cm si nu se observa prea tare. Ma gandesc sa scot distantierul de tot in curand, ar mai trebui sa mai castig vreo 2 cm si de acolo.

@ Willgax - o sa i le dau ca imi iau si eu maine ceva fain, maxim o sa fie. O sa vedeti maine seara :rolleyes2

SB09HMM 17-01-11 17:04

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3994593)
Am lasat suspensia spate la minim de tot din distantierul care se regla insa nu s-a lasat decat vreo 2 cm si nu se observa prea tare. Ma gandesc sa scot distantierul de tot in curand, ar mai trebui sa mai castig vreo 2 cm si de acolo.

@ Willgax - o sa i le dau ca imi iau si eu maine ceva fain, maxim o sa fie. O sa vedeti maine seara :rolleyes2

BAAAAAAAAA HOTULEEEEEEEEEEE DAMI JANTELE INAPOI NU MAI ZI LA LUME k MI LE DAI SI MINTIIIIII, am venit de la BUCALE DAMI JANTELEEEEEEEE .uite ce face omu asta, te fac de ras pe forum !!!! il sun, numi raspunde, pe mess nici atat, ma duc la el acasa dupa jante, zice mamasa ca e plecat ......MAAA HOTULEEEEEE DAMI JANTELE BLESTEMATULEEEEEEEEE MIA FURAT JANTELEEEEE TE ZIC LA "MAICAMEA" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:

Nosfer 17-01-11 17:09

orice dar nu ma zi la maica'ta :)))

Wilgax 17-01-11 18:27

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3994593)

Asteptam cu nerabdare domnu' Nosfer sa-ti vedem noutatile.:-)

SB09HMM 17-01-11 18:57

o zis mama ca daca nu vi sa mi le dai maine .....vezi tu ce patesti !!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::l ol::lol::lol::lol::lol:

Nosfer 18-01-11 17:00

6 Attachment(s)
Sa vina update-ul!!!!

Jantele deosebite merg de la un pasionat la altul asa ca de acum incolo masina mea va fi incalta cu un set de BBS STYLE 5 RC 090 impecabile, cu o culoare super care sigur o sa atraga destule priviri :))

Le-am pus cam greu ca atingeau putin de tot in aripi pe fata, insa dupa ce am evazat putin aripile si am scos aparatoarele de noroi au intrat cum trebuie si fara probleme. O sa le ajustez si pe alea zilele viitoare, acum jantele contau.

Parca mi-au schimbat complet masina :))

mk3gti 18-01-11 17:13

Vai de viata mea :O

Wilgax 18-01-11 17:37

Deci pe BMW-ul asta au ajuns jantele fostului BJP.Frumoase rau.Sa la stapanesti cu placere sa te bucuri de ele multi km.Stas jantele.:-):flower:

Luci_e36 18-01-11 18:08

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3998106)
Sa vina update-ul!!!!

Jantele deosebite merg de la un pasionat la altul asa ca de acum incolo masina mea va fi incalta cu un set de BBS STYLE 5 RC 090 impecabile, cu o culoare super care sigur o sa atraga destule priviri :))

Le-am pus cam greu ca atingeau putin de tot in aripi pe fata, insa dupa ce am evazat putin aripile si am scos aparatoarele de noroi au intrat cum trebuie si fara probleme. O sa le ajustez si pe alea zilele viitoare, acum jantele contau.

Parca mi-au schimbat complet masina :))

NEBUNIEEEE :bunch::bunch:

SAX1987 18-01-11 18:24

Foarte buna alegere .

Mai trebuie alte gume sa fie perfecta !

vali vtk 18-01-11 19:06

ce gume ai pe fata si pe spate si cum se comporta spatele atinge ?

All times are GMT +2. The time now is 06:16.

- Copyright 2026 4Tuning