![]() |
Re: Soferul si masina
Adryan de unde vrei tu ca el sa stie la ce turatie taie alimentarea? pentru un 0-400 ideal... trebuie sa schimbi exact inainte de punctul acela....
|
Quote:
|
yo zic k are mai multe(scuza`mi cacofonia)...nu spun k l`ar fi fakut ...dar poate statea mai bine:)
|
Quote:
Trebuie sa vezi in carte unde ai CP maximi si acolo sa schimbi pentru ca daca ai trecut de locul asta si turezi pana la 6500 rpm spre exemplu la mine, n-ai rezolvat nimic fiindca masina e scoasa si din cai si din cuplu la momentul ala. ;) |
cel mai simplu, schimbi cand simti ca nu mai trage. hai ca astia care le mai au..simt cat de cat. nu o fi exact acolo...dar tot pe acolo tre sa fie.
|
pai a mea de ex. trage pana la limita... si la supernova tot la fel schimbam... si la alte 2 masini cu care am mers...
|
bhei...nu prea e de discutat asta..da`i lu` un `pro un golf IV diesel si da`i lu` o pisda care a luat carnetu de 3 zile un IV GTI ...si pune`i unu langa altu ....ce vrei frate...deci ....tre` sa te ajute si masina...k de schimbat trepte si de bagat picioru`n ea nu`i o arta...
|
Adica tu mizezi pe incepatoare?
Eu fac pariu ca aia care a luat permisul de 3 zile si merge ci Golf GTI isi ia bataie de la Golf IV Diesel fiindca la gagica se va opri motorul sau oricum..., nu va sti unde sa schimbe..., va gresi treptele si se va incurca in pedale. |
Quote:
|
excesiv :???: ... oricum turezi excesiv cand e vb la o adica :D
|
Grasu_MRC_PH, noi cand ne vedem cu cutiile noastre? :D
|
am ajuns sa vorbim de manelisti. misto manca'.
conform teoriei schimbi in asa fel incat in treapta urmatoare turatia sa scada la cea de cuplu maxim. deci daca schimbi la 6000 unde ai max cp si turatia iti scade la 4500 sa zicem unde ai max cuplu atunci e bine, daca nu, schimbi un pic mai sus de 6000 pentru ca puterea motorului nu scade brusc dupa turatia aia deci nu se pune problema ca masina nu mai trage, treaba asta se intampla numa in limitare. cum e gata cupeul ma va supraveghea nebunu sa vada daca fac corect cum fac, voi reveni cu analiza detaliata of cors. :) |
deci in seara asta....l`am vazut pe "unu" cu o dacie...cum il presa pe un tip cu un audi A4 2.5tdi`....si pana la urma audi`u a cedat:)..si a dat frumos semnal dreapta si s-a dat la o partE:)....... din spate ...s-a vazut marfa rau`...
|
nu stiu ce motor avea frate ala cu dacia darsa-l fi vzut cum il impingea pe cel cu audi!
|
Cred ca de aia nu mai are Vectra motor...:lol: a pus LET-u pe Dacie...:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:22. |
- Copyright 2026 4Tuning