![]() |
Re: Bmw E30 - 1990 ~ Death Bringer
Quote:
aproape ca e prea de tot :D tare "gluma" :D cand o pozam si noi asa cum se cuvine ? :D bafta :D si felicitari "tati" din toate punctele de vedere :D |
Merci Santos d.t.p.d.v!De pozat cred ca saptamana viitooare!Astept fisa de inmatriculare de la Andrei si ies cu ea pe strazi ca m-am plictisit de cand se pune praful pe ea!Cat despre cutie da cu 1-a in jos!Am inteles ca merge!Dar mi s-a spus ca daca e in 5 trepte nu e mare branza!Sa vedem!
|
poze ca sunt curios cu kit-ul ala cum sta :D
|
Deocamdata nu a juns kitul la mine!Este inca la Ct!Dar pe miercuri sper sa il am!Am de gand sa ii schimb si spoilerul spate!Va fi tot Rieger Gts!
|
1 Attachment(s)
Iote poza!
|
Quote:
|
Deocamdata incerc sa fac un schimb!Daca iese bine daca nu ma gandesc!
|
Quote:
ps:daca vrei bara de spate rieger gts....da-mi un pm...si iti dau detalii.... |
zi cum facem cu bara sau da un buzz cand esti acasa id maroo_xxl :P
|
Quote:
|
Quote:
|
te rog pune si u niste poze cu intreaga masina din diferite ipostaze chiar si cu motorul.urmaresc tot cei faci de cand ai luato de la andrei.dacati aduci aminte am venit la tine erai la dragonul rosu atunci la curse cu o fata.parca stateai pe capota si team intrebat de masina.bafta si suces in continuare.ce se mai aude de turbo?cutia de alpina ai puso?
|
Decamdata arata cam la fel!Cutia nu am mai luat-o,era defecta!Turbina inca mai caut!Am ceva promisiuni!!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning