![]() |
Re: Peugeot 407
Ce agresiva e din fata akum ...:D
Prelungirile la spoilere le-ai pus akum ? Ca parca nu le-am mai vazut ... Unde's jantele ?? Statea mai bine cu celalalte ... sau astea is asa doar pentru iarna si zapada ... :D Are oleaca de efect ultima poza ... daca te straduiai putin numai pozai masina :lol:... si oglinda aia sa pliat de la frig ... :lol::lol::lol: |
:)) acum le-am pus..jantele sunt de Iarna..efectul se cheama SFW (el l-a inventat) Oglinda aia se pliaza cand o las leutul singurel.. :)
|
la masca a disparut cromu! nici orizontalele nu le lasi? in rest imi place da boboc pe ea ;)
|
Pai asta e grila originala, aia am dat-o jos..O sa o schimb si pe asta si o sa vina una care are doar dungile orizontale...
|
Quote:
|
Ohooo .. bv cristi a ieshit super bine masina ... fara crom la grila zici ca e rechin .. ai grija la gropi ca la cat de joasa e ....
|
arata super bine...
asteptam niste poze facute ziua sa vedem detaliile mai bine :D |
O sa fac, dar cand o sa imi pun rotile pe 18` ca mie mi se pare ridicola cu astea de 16`.
|
Te-am vazut sambata pe copou. MULT RESPECT...arata mortal masina.
P.S. Eu intai am vazut-o live si abia acum am descoperit topicul:D |
THX..Ce masina ai poate te-am vazut si eu :P
|
Quote:
|
Eu am o laguna ,dar nu eram cu masina eram pedestrian ,cum din pacate voi mai fi inca vreo 3 luni ca am permisu suspendat....:((. Macar am timp sa mai fac cate ceva la masina ca si asa imi era greu sa ma despart de ea si sa o bag in service.La urma urmei tot raul spre bine :).Oricum inca o data felicitari pt masina...e facuta cu gust.Spor in continuare.Astept sa dea caldura sa o vad si cu jantele alea misto.:D.
|
Ok..Thx..Cand da caldura o sa o vopsesc toata :) Abia astept sa vad cu sta culoarea aia..
|
Same here.:D
|
Foarte frumos a iesit imi place!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning