Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

B-14-BYE 30-07-06 10:14

Re: TXA

ceilalti ca am inteles ca si-a facut unii marfa acum.. oricum sa ne zica el

Turbo110 30-07-06 16:37

eu cred ca nu vb aceasi limba nu avut decat un singur set de suporti facuti de preten un tovaras comun ...numai vinde informati gresite

Slim29 31-07-06 10:12

bha doar4u nush de unde poti sa le scoti dar scoti nu mai prosti ... nu pot sa te inteleg baiete .. nu te sup pe mine

B-14-BYE 31-07-06 16:51

mie mi-a zis un baiat.. care se pricepea la bmw-uri si se vedea ca a stat pe langa ei.. pe langa cry txa etc i-am zis ca eu imi fac suportii la Nasi cel cu bmw-ul DGH si mi-a zis sa am grija ca el l-a ajutat pe txa cand si-a facut suportii parca.. asa am inteles si cika a ramas cu motoru in strada. acum sa ne zica txa daka ia cazut vreodata motoru sau m-a mintit ala. crezi ca vorbeam asa de la mine ?

316i 31-07-06 19:24

Mama cata galceava pentru niste suporti obositi....

MariusTXA 10-08-06 01:01

bai "doar4u17"ce **** mea vorbesti ma bulangiule daca nu stii ceva concret???suportii mei sunt facuti de un prieten de al meu si sunt super bine facuti,omul e mare profesor,bai bulangiule tu ai vazut masina mea cum arata?nu mai vorbi ce nu e adevarat,tu cine esti de fapt cu ce masina vii tu pe la curse????sau vii decat sa te uiti????nu mai posta-ti aici tot felul de povesti....

b16yzx 10-08-06 01:06

ba frate, nu am facut nici un post aiurea pe vreun topic, citesc si eu asa... in trecere... pentru marius txa ... respect pentru ce faci , probabil ca asta incercam 80% din cei care suntem aici sa facem, chiar daca nu ne iese la toata lumea ... dar parerea mea ca ar trebui sa arati un pic mai mult respect pentru cei de aici , chiar daca suntem noi mai prosti, nestiutori.. copii .. etc ... prea injuri pe toata lumea ...

pentru doar4u : despre tine am auzit atat de mult porcarii .. spuse de amici.. care te cunosc .. incat .. aproape ca ai dau dreptate lu txa sa iti vbeasca asa .. numai aiurea postezi ... si aiurea vbesti .. plm .

FuJi 10-08-06 01:53

Marius tine-ne la curent si p noi cu masina c ai mai facut ca suntem toti curiosi....:) ca am vazut ca u cam postezi aici din joi in pasti:P.........

MariusTXA 10-08-06 09:14

postez din joi in pasti ca am fost plecat din tara si nu am timp mereu,intru si eu cand pot,in cateva zile voi pune niste poze.

B-14-BYE 10-08-06 20:41

se pare ca m-am inselat si m-a mintit cel care mi-a zis faza cu suportii. probabil a auzit si el de tine si se dadea mare ca el te-a ajutat cu masina. cum fac toti agaricii imi cer scuze fatza de toti inainte sa vorbesc tre sa ma informez de 10 ori de acum incolo. bafta cu masina si ne vdm pe la curse.

MariusTXA 12-08-06 01:19

merci frumos frate,nu ma opresc aici masina va arata intr-un mare fel......

DRooPY 12-08-06 02:18

TXAule intotdeauna ai avut surprize... pt noi.. oricum cineva tre sa scrie o carte cu si despre ursu tau.. :0) multa bafta in continuare!

MariusTXA 12-08-06 09:44

de data asta vor fi mult mai mari surprizele,merci mult...

MariusTXA 14-08-06 01:14

2 Attachment(s)
in sfarsit e si bara de spate gata si e si vopsita,aaaa si mi-am pus si alte stopuri,o sa mai pun poze si cu interiorul dar mai am de lucru la interior......astept sa-mi vina si scaunele.....

quick_5hifter 14-08-06 02:12

arata super bara spate, se potriveste cu restul masinii...imi plac si evazarile de la aripi, nu mai zic de jante...impecabila masina, daca o sa vrei sa o vinzi cred ca poti sa faci linistit o licitatie :peace: (bine, sunt convins ca n-o s-o vinzi vreodata....ar fi mare pacat!)
succes in continuare!
(am rugamintea sa-mi spuna si mie cineva unde pot vedea filmuletele cu "ursul nebun", ca site-ul de la prima pagina nu merge...)
se pare ca masina este o legenda vie si trebuie sa ramana asa! sa curga victimele pe lista aia "neagra" ;)
PS: nu mai faceti off-topic! exista sectiuni speciale pentru copii si pentru papa-lapte!

All times are GMT +2. The time now is 04:12.

- Copyright 2026 4Tuning